Home > Jumpsquare Group opent 4de vestiging in Kortrijk op site Finlandia van meer dan 3.500 m2

Jumpsquare Group opent 4de vestiging in Kortrijk op site Finlandia van meer dan 3.500 m2

Geschreven op 8 november 2019 om 16:14 door Mario De Wilde

Op 18 december opent Jumpsquare Group een nieuwe vestiging in regio Kortrijk, Gullegem, op de Finlandia site. Met daarnaast ook een vestiging in Hasselt en Brugge en Sambreville staat de teller dan op vier. Het nieuwe park komt op de plek waar momenteel de Finlandia ijsschaatsbaan gevestigd is. Zaakvoerders Christophe Tassenon en Caroline Mertens willen met de nieuwe vestiging een positief en sportief vervolg breien aan het stopzetten van de schaatsbaan. Jumpsquare Kortrijk zal namelijk 8 fulltimejobs creëren met daarnaast ook tal van studentenjobs. En zo blijft de ruimte voorbehouden voor sportieve activiteiten.
Nieuwe plek voor sport en ontspanning
Jumpsquare-zaakvoerders Christophe Tassenon en Caroline Mertens zijn met hun trampolineparken aan een stevige opmars bezig. Met Kortrijk voegen ze dit jaar nog een vierde vestiging aan het Belgische rijtje toe. Het park komt in de plaats van de Finlandia ijsschaatsbaan. Deze legt, omwille van de verouderde infrastructuur en de kosten die een vernieuwing met zich mee zou brengen, de boeken neer.
“We willen er met Jumpsquare Kortrijk voor zorgen dat er in de omgeving ruimte blijft voor sport en ontspanning. En hiermee een waardige opvolger zijn voor de schaatsbaan. Zo blijft de locatie een plek waar mensen kunnen sporten, maar ook gezellig samenkomen. En, niet onbelangrijk, we zorgen met de nieuwe vestiging voor 8 fulltimebanen en stellen het hele jaar door tal van jobstudenten tewerk”, aldus zaakvoerder Christophe.
De nieuwe vestiging biedt 18 verschillende attracties verdeeld over vijf area’s: Maincourt, Sports Zone, Pro Zone, Challenge Zone, Extreme Zone en daarnaast de gebruikelijke voorzieningen zoals kleedkamers, douches en gezellige Food & Beverage Zone.
Extreme Air Sports
Het park wordt uitgerust met bijzondere attracties zoals een Ninja Course, een High Performance Zone, een wipe-outachtige twistermachine met trampolines en de VALO Jump waarmee je op een groot scherm kan springen in een computergame. Maar ook in dit park pakt Jumpsquare uit met een splinternieuwe attractie, uniek in de Benelux-regio. Meer informatie volgt bij de opening.
Uiteraard zijn er ook de gebruikelijke attracties zoals een Maincourt van geschakelde trampolines en een Tumblelane, Dodgeball (trefbal) en Basketbal-trampolines, de BigAirbag en de Foampit met een Battle Beam. Een veelvoud aan attracties op gebied van extreme air sports.
Doelgroepen
Jumpsquare is er voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een leuk en actief uitje met de kids, een dagje weg met het hele gezin, een gezellige activiteit met een groep vrienden of vriendinnen of misschien zelfs een originele date. Naast het vrij jumpen, is Jumpsquare ook dé plek om een origineel verjaardagsfeestje te organiseren. Wat dacht je van een vette Disco Jump Party? Jumpsquare biedt ook aangepaste formules voor groepen zoals scholen, sportverenigingen of bedrijven. Ook zijn er speciale lesprogramma’s zoals JumpScool waarbij je onder professionele begeleiding alle stunts en tricks aanleert. Of JumpFitness, de ideale fatburner. Jumpen is vanaf 7 jaar en ouder, voor de allerkleinsten van 2 tot en met 6 jaar zijn er speciale MiniJump-openingsuren en kinderfeestjes.
Snelle groei
De organisatie omvat momenteel twee merken: Jumpsquare en JumpXL. En heeft 40 hoogwaardige indoor trampolineparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Met de nieuwe vestiging is Jumpsquare op weg om één van de snelst groeiende bedrijven in de leisure sector te worden.
“De markt voor trampolineparken groeit enorm hard. Jumpsquare heeft kwalitatief het beste concept in die markt en is daarmee uitstekend gepositioneerd om van deze groei te profiteren, zowel binnen als buiten België. We verwachten de komende jaren nog nieuwe parken te openen, maar gaan daarnaast ook actief op zoek naar overnames”, aldus Tassenon.
Jobs
Een Jumpsquare-park valt en staat met de juiste mensen. Daarom zoekt Jumpsquare Kortrijk nog naar medewerkers: Assistant Managers, Allround Medewerkers en Jumpmasters. Ben jij een enthousiaste spring-in-’t-veld die wil werken in een leuke, actieve omgeving? Solliciteer dan nu via jobs.jumpsquare.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.