Home > Jubileumlogo voor twintigjarig Essevee

Jubileumlogo voor twintigjarig Essevee

Geschreven op 1 juni 2021 om 08:23 door Mario De Wilde

Wat een ritje leggen ze in Waregem af sinds 2001. Memorabele momenten in binnen- en buitenland. Twee bekers in de prijzenkast. Het kampioenschap op een haar na missen. Tope strijden voor een plaats in de play-offs. In twee decennia mochten we al veel hoogtepunten vieren. En nu, na een lastig jaar zonder onze supporters en businesspartners, kijken we meer dan ooit uit naar wat nog moet komen.

Op 1 juli 2021 vieren we onze twintigste verjaardag. We laten het jubileumjaar niet onopgemerkt voorbijgaan. Ons embleem krijgt een aanvulling met twee X’en. Heel eenvoudig verwijzend naar de Romeinse cijfers, maar met de nodige symboliek. Zo zie je in de dubbele X ook twee pijlen: een pijl naar links die terugblikt op legendarische avonden en een pijl naar rechts die ons doet uitkijken naar een toekomst vol mooie momenten in de Elindus Arena.

Of zie jij er eerder een DNA-streng in? Ook dat is geen toeval, want we blijven vasthouden aan onze waarden: hard werken om onze doelstellingen te halen, ambitieuze bescheidenheid, lokaal verankerd met de blik op de wereld. Bij het nieuwe logo hoort ook een nieuwe huisstijl die klassevol zilver en Binnen een maand is het zover. Het nieuwe logo is nog maar het tipje van de sluier want er komt nog zoveel moois aan. Hou ons in de gaten, want we zijn van plan om er een exxtra mooi jaar van te maken.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.