Home > Joren Verweirder (VTI Brugge) uit Oostkamp winnaar Gouden Autosleutel, Emiel Lietaert uit Beernem vierde

Joren Verweirder (VTI Brugge) uit Oostkamp winnaar Gouden Autosleutel, Emiel Lietaert uit Beernem vierde

Geschreven op 12 mei 2023 om 11:14 door Mario De Wilde

Joren Verweirder uit Oostkamp en leerling uit het 6de jaar Autotechnieken aan VTI Brugge, kroonde zich zopas tot de winnaar van de 51ste editie van De Gouden Autosleutel, een wedstrijd georganiseerd door Traxio en Educam. Joren ging in Lokeren de strijd aan met 33 andere laatstejaarsstudenten Automechanica. Emiel Lietaert uit Beernem (ook al van VTI Brugge) behaalde een verdienstelijke vierde plaats. Een hele dag lang stonden een reeks praktische proeven op het programma. Uiteindelijk mochten vier studenten, waaronder twee studenten van VTI Brugge, naar de finale waar de studenten op zoek gingen naar een fout in de elektronica van het startsysteem van een dure Land Rover.

Op de foto: Joren Verweirder (1ste plaats), Emiel Lietaert (4de plaats), Tine Vlaemynck (Campusdirecteur Vaartdijkstraat VTI Brugge), Kurt Wintein (Technisch Adviseur Auto), David Goemyne (praktijkleerkracht)
Chris Delaere (Jaguar-Landrover), Tom Van De Woestijne (Educam) en de klasgenoten van Joren en Emiel (6de jaar Autotechnieken)

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.