Home > Jong Male viert deze zomer haar 50ste verjaardag: oproep oud-leden, bbq en wandel- en voetbalmatch

Jong Male viert deze zomer haar 50ste verjaardag: oproep oud-leden, bbq en wandel- en voetbalmatch

Geschreven op 20 april 2023 om 11:36 door Mario De Wilde

De groenwitten van Jong Male bij Brugge vieren op 1 juli haar vijftigste verjaardag en op die manier krijgt de voetbalclub uit tweede provinciale b officieel het predicaat ‘Koninklijke Vereniging’ van de Belgische Voetbalbond. Voorzitter Guido Vandille: “Wij kunnen dergelijk feit niet zo maar laten voorbij gaan. Neen! Want wij hebben gedurende deze vijftig jaren u de gelegenheid gegeven om te sporten en meer specifiek in een of meer van onze teams te voetballen. Wij hebben samen mooie, soms memorabele momenten beleefd. Wij zijn wel eens kwaad geweest, maar ook hebben wij heel veel uitbundig “gevierd” of een “extra-time” aan de bar afgewerkt. Wij hebben heel veel vrienden gemaakt. Mogelijk zijn wij deze vrienden uit het oog verloren of is er geen contact meer. Dus hoogtijd om eens mekaar opnieuw in de ogen te kijken en te omarmen.

Op zaterdag 26 augustus 2023 zouden wij u graag, eventueel met partner en kinderen, eens terug zien in onze accommodaties op het “Maleveld”. Ja wel, want dan gaan wij “vieren” en wie wil kan dan nog eens een “matchke” meespelen. Volgens het aantal aangekondigde deelnemers (= ex-spelers van onze groene witte kleuren) gaan wij teams vormen die op ons kunstgrasveld ofwel wandelvoetbal of voetbal gedurende een ingekorte speeltijd wedstrijdjes onder elkaar spelen. Best mogelijk dat een voormalige coach u tijdens dit partijtje zal begeleiden. Iedere aanwezige deelnemer krijgt een aandenken van dit evenement. Kom, doe mee en begroet dan uw voormalige teammaten. Ten gepaste tijd gaan wij het speelschema en praktische info aan u mededelen. Na het sportieve kan er aan de bar “bij getankt” worden terwijl heel wat anekdoten, sterke verhalen, roddels en herinneringen opgehaald worden. Verder er is dan ook nog mogelijkheid om tegen een vriendschappelijke prijs deel te nemen aan een zeer verzorgde BBQ gevolgd door een optreden van de coverband “Edje Ska & de Pilchards”. Meer moet dat niet zijn om eens samen “een feestje” op te zetten.

Uiteraard willen wij zoveel mogelijk spelers terugzien die ooit lid van de club zijn geweest. Maar wij hebben helaas van het overgrote deel ervan geen contactgegevens meer. Daarom doen wij beroep op u om voormalige medespelers of voormalige spelers die u kent of regelmatig ziet van dit opzet te informeren en hen uit te nodigen om op zaterdag 26 augustus 2023 van de partij te zijn. Gelieve dan voor 15 juli 2023 op het e-mailadres vandille.guido@gmail.com te melden of u zal deelnemen aan een partijtje wandelvoetbal of voetbal, en ook indien u belangstelling heeft om aan te schuiven aan de BBQ. Indien u meer informatie over dit alles wenst dan kunt u telefonisch contact opnemen met voorzitter Guido Vandille op het nummer 050.356264. Kijk ook regelmatig eens op onze website www.jong-male.be over de verdere info over deze viering.”

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.