Home > Jonathan Dewindt van De Passer winnaar van affichewedstrijd Sint-Kruis Kermis

Jonathan Dewindt van De Passer winnaar van affichewedstrijd Sint-Kruis Kermis

Geschreven op 4 mei 2019 om 08:07 door Mario De Wilde

Voor het ontwerp van de kermisaffiche voor Sint-Kruis Kermis deed het Feestcomité Sint-Kruis, met Unizo Sint-Kruis als medeorganisator, dit jaar een beroep op het creatieve talent van de Brugse jeugd. Alle secundaire scholen in het Brugse kregen een uitnodiging om deel te nemen. Alle leerlingen waren vrij in de uitwerking van de affiche. De enige voorwaarde was dat de naam Sint-Kruis Kermis, de data, de website en de Facebookpagina een plaats kregen in het ontwerp.
De organisatoren kregen inzendingen binnen van:
• VTI afdeling Multimedia en Printmedia
• Technisch Instituut Heilige Familie 3 & 4de jaar KSO Artistieke Opleiding
• De Passer, 3 & 4de jaar Graphic Design
Goed voor in totaal 53 inzendingen.
Uiteindelijk werd gekozen voor het ontwerp van Jonathan Dewindt van De Passer uit Sint-Michiels. Hij kreeg een bon van 100 euro van de Fnac. Het campagnebeeld zal vanaf vandaag worden verspreid via sociale media. De affiches verschijnen vanaf augustus in het straatbeeld.
Sint-Kruis Kermis algemeen.

Half september kermis

Sint-Kruis Kermis wordt georganiseerd door het Feestcomité Sint-Kruis en Unizo afdeling Sint-Kruis. De editie dit jaar is op zaterdag 14 en zondag 15 september. Het concept blijft ongewijzigd en bestaat uit een tweedaagse rommelmarkt, Sint-Kruis Swingt met dit keer Belle Perez & muzikaal vuurwerk op zaterdagavond en het grote Sint-Kruis Kermis Straatfeest met straattheater, kinderanimatie, optredens en verenigingen, hobbyisten & kunstenaars die zich voorstellen op zondagnamiddag.
Oproep
Culturele, sport- en jeugdverenigingen alsook hobbyisten, kunstenaars en beoefenaars van oude ambachten kunnen op zondagnamiddag gratis deelnemen met een stand. Alle info en online inschrijvingsformulier is te vinden op www.sint-kruis.be.
www.sint-kruis.be – www.facebook.com/SintKruisKermis

1 reactie

Paul Jonckheere
Geschreven op 2019-05-04 10:54:47
Proficiat Jonathan.Uit de vele mooie inzendingen bleek in de beooordeling van het feestcomité het ontwerp van Jonathan verfrissend origineel. En nu blijkt Jonathan nog op Sint Kruis zelf te wonen. Hij weet welke topper Sint kruis Kermis in September elk jaar is :) !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.