Home > Johan Catteeuw uit Koekelare pakt uit met eerste soloproject: 16 grappige jaaroverzichtliedjes

Johan Catteeuw uit Koekelare pakt uit met eerste soloproject: 16 grappige jaaroverzichtliedjes

Geschreven op 16 december 2022 om 07:59 door Mario De Wilde

Hij mag dan al niet meer toeren met ’t Westvlams Gemiengeld Vintekoor’, het schrijven en zingen van liedjes kan Johan Catteeuw uit Koekelare niet laten. Graag stelt de West-Vkaming hierbij dan ook zijn eerste soloproject voor. In 16 grappige maar vaak ook gevatte liedjes kijkt hij terug op het voorbije jaar 2022. De liedjes hebben hetzelfde DNA als de liedjes van ’t Vintekoor: leutige liedjes op gekende melodietjes met een knipoog naar het dagdagelijkse.

Johan Catteeuw: “Ik bezing ’the war on drugs in Antwerpen’, Arno zingt vanuit de hemel, de levensduurte, salmonella in de chocolade, Bouchez die geen Nederlands wil praten, kinderen die te lang op de bus moeten zitten, de senaat die nog altijd bestaat, de kat van Downing street 10, de hype van darts, de hype van de West-Vlaamse taal, influencers aan het werk, de boeren en hun miserie, de Rus die niet naar ‘huus’ wil, openbare dienstverlening die onbereikbaar is en de deuren gesloten houdt, burnouts die meer en meer in de mode zijn, en nog veel meer….”

De USB kost € 26 (verzending inbegrepen) en kan besteld worden via de webshop van de site
webshop Johan Catteeuw of door € 26 over te schrijven op BE55 7510 0398 7144. De usb met alle 370 nummers van t Vintekoor is trouwens ook nog altijd te verkrijgen via usb vintekoor

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.