Home > Jo le Taxi brengt op maandag de mensen naar en van de Kortrijkse markt

Jo le Taxi brengt op maandag de mensen naar en van de Kortrijkse markt

Geschreven op 30 november 2020 om 17:08 door Mario De Wilde

Jo le Taxi (www.jo-le-taxi) brengt mensen tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode op maandagmorgen van en naar de markt. In aanvulling op de fietstaxi’s van het Kortrijkse OCMW, draagt Joke Vandersteene graag haar steentje bij om de Kerst in Kortrijk warmer te maken

Kerstsfeer in Kortrijk

De 1.3 miljoen kerstlichtjes bewonderen vanuit de fietstaxi, een unieke manier om de kerstsfeer in Kortrijk te beleven. Achteroverleunen, een zachte fleece over de knieën, genieten van een kop warme chocomelk of een glas glühwein en een heerlijke Kortrijkse peperbol. Jo le Taxi wil de mensen tijdens de feestdagen even Covid doen vergeten. Coronaproof, voor 2 personen = kleine bubbel en voldoende afstand, ontsmettingsgel aanwezig en mondmasker check!

Er was eens

Jo le Taxi is de eerste ecologische fietstaxi in Kortrijk. Joke Vandersteene: “Mijn avontuur startte in 2017. Voor de Sinksenfeesten huurde ik een fietstaxi en bracht mensen van de ene feestlocatie naar de andere. Het was een fantastische ervaring en de reacties van de mensen die ik vervoerde waren heel enthousiast. Ik besloot mijn eigen fietstaxi aan te kopen. Het werd een tweedehands model. Mijn project stond een jaar on hold tijdens mijn verblijf in China. Terug thuis, werkte Max Consulting een logo uit en zette Trompet een website op poten. Ik baat de fietstaxi uit in bijberoep en had dus tijd om stap voor stap te werken. Door Corona heb ik mijn plannen een paar keer uitgesteld. Blijven uitstellen was geen optie meer. Ik ga vanaf deze week volop reclame maken op sociale media. De cadeaubonnen van Jo le Taxi zijn een extra troef voor de cadeautjesperiode die eraan komt.”

 

2 reacties

Sarah Bossuyt
Geschreven op 2020-12-06 14:59:38
Leuk concept!
Ria vermoere
Geschreven op 2020-11-30 19:41:25
Top idee met een topvrouw gaan we zeker eens moeten doen 👏

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.