Home > Jeugddienst Hooglede verhuist naar Huis van het Kind

Jeugddienst Hooglede verhuist naar Huis van het Kind

Geschreven op 20 februari 2020 om 12:45 door Mario De Wilde

De jeugddienst verhuist van Infopunt Trimard naar Huis van het Kind. Met deze verhuis startte ook de nieuwe jeugdmedewerker Arne Vangheluwe en krijgt het Huis er een nieuw logo bij. In Huis van het Kind kunnen ouders en kinderen terecht rond alles over opvoeden en opgroeien. Het is een samenwerking tussen organisaties die je helpen met kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, opvoedingsondersteuning en zoveel meer. Sinds januari zit nu ook de jeugddienst onder dit Huis, zodat alles voor kinderen en jongeren van 0 t.e.m. 24 jaar zich op één locatie bevindt. Zo kunnen evenementen efficiënter worden georganiseerd en zit de kennis en expertise voor alles wat kinderen en jongeren aanbelangt onder één dak. Dit zorgt alleen maar voor veel voordelen in de opvolging van kinderen en jongeren.

NIEUWE MEDEWERKER

Met deze verhuis start ook een nieuwe jeugdwerker. Arne Vangheluwe volgt Annelies Catteeuw op als jeugdmedewerker. Arne is 30 jaar en woont al sinds enkele jaren in Gits. “Jeugdwerk is altijd een passie geweest. Vanaf mijn 15 jaar stond ik als animator op het speelplein in Wevelgem, om dan later door te stromen naar hoofdanimator, instructeur en cursusleidinggevende. Ik omschrijf mezelf als een typische zot die zich altijd blijft smijten, ook al blijven de levensjaren stijgen. Ik ben dan ook blij om de jeugdwerking van mijn eigen gemeente te mogen verder uitbouwen, een gouden kans!”.

NIEUW LOGO

“Door het bijtje van FrisB, onze jeugdraad, aan het logo toe te voegen, brengen we een extra PRIKKEL in het jeugdlandschap in Hooglede”, zegt Arne. Een Huis voor bijzondere groeiers en bloeiers vormt de baseline van het logo.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.