Home > Jean-Marie Dedecker komt op Paaszaterdag zijn boek signeren in Carrefour B-Park Brugge

Jean-Marie Dedecker komt op Paaszaterdag zijn boek signeren in Carrefour B-Park Brugge

Geschreven op 21 maart 2024 om 07:11 door Mario De Wilde

Op zaterdag 30 maart 2024 zal politicus/auteur Jean-Marie Dedecker zijn nieuwste boek ‘Grensoverschrijdende Oprispingen’ presenteren tijdens een exclusieve boeksigneersessie. De signeersessie begint om 15.00 u. in Carrefour B-Park Brugge en biedt een unieke kans voor het publiek om de auteur te ontmoeten, vragen te stellen en een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ‘Grensoverschrijdende Oprispingen’ te bemachtigen.

Jean-Marie Dedecker, bekend om zijn scherpe pen en onconventionele kijk op de maatschappij, publiceert sedert 2014 wekelijks een bijtende column op Knack.be. Grensoverschrijdende oprispingen bundelt deze columns verschenen tussen eind 2021 tot eind 2023. Jean-Marie is recht(s) voor de raap, neemt geen blad voor de mond en pent zijn ongezouten meningen vrank en vrij. Geen grens die hem weerhoudt. Geen horizon te ver. Dedecker is een inspiratiebron voor journalisten en een zegen voor columnisten. Overal steekt hij zijn voet tussen de deur en dwingt met zijn pen politici en opiniemakers te spreken waarover ze liever verzwijgen. Hij is een bruisende bron van pikante neologismen. Dedeckerismen pur sang. Ook dit boek staat er weer bol van: klimaatminaretten, sandaalridders, stekkerautootjes, soepjurken, baardjurken, welzijnsknuffelaars, klimaatklevers, klavierhelden, deugtafelgutmenschen enz.

Samengevat zijn de columns van Jean-Marie Dedecker puur literair genot van politiek ‘Grensoverschrijdende Oprispingen’ van misnoegen en aversie.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.