Home > Jean, Ceciel, Damian, Cilou….Dit waren de overige kerstkindjes in onze provincie

Jean, Ceciel, Damian, Cilou….Dit waren de overige kerstkindjes in onze provincie

Geschreven op 26 december 2023 om 08:28 door Mario De Wilde

In het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper werd op kerstavond Jean geboren, het zoontje van Pieterjan Vinckier (38) en Jolien Carton (32) uit Roeselare. Jean woog bij de geboorte 3,4 kg en was 48 cm groot. In het Jan Yperman Ziekenhuis vonden op 24 december nog 2 andere bevallingen plaats.

In het AZ Groeninge Ziekenhuis in Kortrijk werd op kerstavond om 22.38 uur Ceciel Colpaert geboren, de dochter van Justine Spiessens (31) en Kristof Colpaert (32) uit Roeselare. Ceciel woog bij haar geboorte 3.460 kg en was 49 cm groot.

Grace Agyekum (37) en Michael Degrijse (28) uit Ingelmunster zijn in de wolken met de komst van Damian. Precies om 6 minuten na middernacht zag hij het levenslicht in de Izegemse Sint-Jozefskliniek.

In het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt werd maandag een kerstkindje geboren. De kleine Cilou zag het levenslicht om 14.38 uur en is het eerste kindje van Shana Van Damme (26) en Günnar De Cloet (28) uit Egem.

In de kraamafdeling van de campus Rembert van het AZ Delta in Torhout werd Cis uit Beerst als kerstekindje geboren, en dat met twee trotse mama’s: Anne Vandenberghe en Rebekka Blomme.

Dank aan Mandelnieuws/ Foto RV

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.