Home > Je kan je abonnement van de Lijn vanaf nu tijdelijk pauzeren

Je kan je abonnement van de Lijn vanaf nu tijdelijk pauzeren

Geschreven op 20 oktober 2020 om 13:30 door Mario De Wilde

De tijd in deze coronatijden is kostbaar. Dat beseft ook vervoersmaatschappij De Lijn in een persbericht: ‘En jij bepaalt wat je ermee doet. Als je graag gaat waar je wilt, wanneer en hoe het je uitkomt, dan wil je ook een aangepast jaarabonnement van De Lijn. Daarom lanceren we de pauzeknop.

Hiermee pauzeer je makkelijk en snel je jaarabonnement van De Lijn voor maximaal 20 dagen. Aan jou de keuze hoeveel dagen en wanneer je pauze neemt. Meer thuiswerken of je been gebroken? Of heb je een andere reden om even je abonnement op stop te willen zetten? Dan komt dit handig van pas.

Wat moet je weten? Om je jaarabonnement(en) van De Lijn te pauzeren, moet je je registreren vóór 19 november 2020.De actieperiode loopt af op 2 april 2021.Je kan je jaarabonnement(en) niet pauzeren tijdens weekends, officiële feestdagen en schoolvakanties. Maar het grootste voordeel? Je krijgt je pauzedagen terugbetaald.
Da’s logisch, want net op die dagen reis je niet met ons. Op het einde van de actieperiode rekenen we dit voor je uit. Dan vragen we je ook om je rekeningnummer zodat we dit bedrag kunnen storten.*

*Reis jij tijdens een van je pauzemomenten toch met bus en/of tram? Dan kan je recht op terugbetaling vervallen.

PS: Als jij zelf volledig voor je abonnement betaalt, krijg jij dit in zijn geheel teruggestort. Komt er iemand in tussen, zoals je gemeente? Dan gaat een gedeelte of het volledige bedrag naar hen. Ook in dit tweede geval moet jij je wel zelf registreren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.