Home > JCI Brugge ontving 100 enthousiaste aanwezigen op vormingsdag

JCI Brugge ontving 100 enthousiaste aanwezigen op vormingsdag

Geschreven op 12 oktober 2020 om 15:58 door Mario De Wilde

Afgelopen zaterdag 10 oktober organiseerde JCI Brugge een vormingsdag rond het thema “Mentaal Welzijn” op de site Student Village, het voormalige politiekantoor in de Hauwerstraat. 100 deelnemers uit Vlaanderen en Brussel konden corona-proof kiezen uit een aanbod van 10 opleidingen en 2 keynotesprekers. De aanwezigen wierpen ook een eerste blik op de bouwwerf van het congresgebouw, de locatie van de Europese JCI Conferentie in 2022.

Stress op de werkvloer, happiness at work en duurzaam leiderschap. Het is slechts een greep uit het aanbod waaruit de Vlaamse Jaycees konden kiezen op deze editie van de jaarlijkse Vormingsdag. “Thema’s die in coronacrisis meer dan ooit aan de orde zijn”, zegt Benedicte Leroy, kersvers voorzitter JCI Brugge. “We zijn dan ook zeer tevreden dat we binnen de krijtlijnen van de maatregelen deze dag toch konden laten doorgaan. We merken immers een immense nood aan sociaal contact. Ons voornemen dit jaar is dan ook om, terwijl we verstandig omspringen met de maatregelen, vindingrijk te zijn, en nagaan hoe we net wel impact kunnen creëren. “

Ook Kenneth De Decker, voorzitter JCI Vlaanderen, heeft niets dan lof voor de organisatie en de deelnemers. “De uitdagingen waar je rekening mee moet houden zijn een leerschool voor onze eigen organisatie. En tegelijkertijd tonen we het voorbeeld aan andere verenigingen dat we zelfs in deze vreemde tijden tot grootse zaken in staat zijn.”
Vanuit de Student Village kregen de aanwezigen ook in primeur de locatie te zien van hun Europese Conferentie in 2022, met Brugge als gaststad. Ondank corona liggen de werkzaamheden nog altijd op schema. Er is dus veel vertrouwen dat ook die organisatie vlekkeloos zal verlopen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.