Home > Jan Yperman ziekenhuis in Ieper zet gepensioneerde medewerkers in de bloemetjes

Jan Yperman ziekenhuis in Ieper zet gepensioneerde medewerkers in de bloemetjes

Geschreven op 7 december 2023 om 10:53 door Mario De Wilde

Ze zijn met 27, de collega’s die in 2023 met (brug-) pensioen gingen. Het gaat om mensen die de voorbije jaren ons ziekenhuis hebben gedragen en ‘gemaakt’ tot wat het nu is: een modern, vooruitstrevend ziekenhuis maar met een betrokken en warme aanpak op maat van bezoekers, patiënten en medewerkers. Er werd onlangs in het Museumcafé in de Ieperse Lakenhallen geklonken op hun jarenlange inzet. Alles bijéén hebben deze gepensioneerde medewerkers 852 dienstjaren op de teller staan.

De gewaardeerde collega’s die met pensioen gingen in 2023 zijn Marleen Grymonprez, Nadine Sampers, Mieke Truwant, Hilde Meersseman, Marleen Degrysse, Greta Bodyn, Ann Tanghe, Marleen Bailleul, Christine Libeert, Johan Duyvejonck, Christine Perneel, Edwine Nuytten, Jocelyne Pauwels, Marleen Deprey, Dannick Dejoncheere, Johan Couchez, Christine Pacquet, Paul Barbier, Lucrèce Simoen, Dorine Descamps, Ann Depuydt, Marie-Christine Dumortier, Darline Van Eeckhoutte, Corine Blondeel, Myriam Rosselle, Trees Dekester en en Brigitte Debruyne.

Het ziekenhuis wenst hen uitdrukkelijk te bedanken voor het engagement en hoopt dat ze oprecht genieten de komende jaren.

Foto: Jan Yperman Ziekenhuis

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.