Home > Jan Eerebout is vanaf nu nieuwe algemeen directeur van de gemeente Bredene

Jan Eerebout is vanaf nu nieuwe algemeen directeur van de gemeente Bredene

Geschreven op 4 januari 2024 om 07:58 door Mario De Wilde

Vanaf 1 januari ging Jan Eerebout aan de slag als algemeen directeur bij de gemeente Bredene. Hij volgt er Yannick Wittevrongel op die per 1 juni 2024 met pensioen gaat. Jan Eerebout heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in het openbaar bestuur Bredene, sedert 1987 als OCMW-secretaris en na de integratie van gemeente en OCMW als adjunct algemeen directeur. Zijn brede kennis van zowel de lokale als regionale uitdagingen stelt hem in staat om effectieve oplossingen te vinden voor de gemeente Bredene.

Als algemeen directeur zal Jan Eerebout verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur van de gemeente en het implementeren van het beleid van het college van burgemeester en schepenen. Hij zal nauw samenwerken met de verschillende diensten binnen de gemeente om de doelstellingen van Bredene te realiseren en de levenskwaliteit van de inwoners te verbeteren.

Burgemeester Vandenberghe is verheugd met de aanstelling van Jan Eerebout. “We zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap en ervaring van onschatbare waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van onze gemeente. We kijken uit naar een verderzetting van onze vruchtbare samenwerking en het realiseren van onze ambitieuze doelen onder zijn bekwame leiding.” Foto: gemeente Bredene

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.