Home > Jaguar Land Rover Spegelaere Brugge opent morgen nieuwe showroom en werkplaats

Jaguar Land Rover Spegelaere Brugge opent morgen nieuwe showroom en werkplaats

Geschreven op 4 februari 2019 om 18:20 door Mario De Wilde

Jaguar Land Rover Spegelaere Brugge opent morgen, na een jaar van intens bouwen, officieel haar vernieuwde en energiezuinige showroom en werkplaats. Het ‘New Arch’ concept, de nieuwe Corporate Identity van Jaguar Land Rover en het Dual Representatieplan, waarbij zowel de merken Jaguar als Land Rover onder één dak worden aangeboden, lag aan de basis van deze vernieuwing. In samenwerking met architect Delafontaine kreeg Jaguar Land Rover Spegelaere een complete make-over.

Vanaf nu kan je in een volledig vernieuwde showroom de nieuwe Jaguar en Land Rover modellen ontdekken. Een lounge ruimte en een business corner maken het wachten tijdens een onderhoud aangenaam. Indien nodig, kan u ook bij ons vergaderen in de speciaal uitgeruste conferentieruimte. Er is ook een aparte tweedehandsafdeling.
Sterk groeiend familiebedrijf
Het was vader Hubert Spegelaere, die eerder zijn bakkerij overliet, en zijn vrouw Lieve, die in december 1997 aan de basis lagen van Jaguar Land Rover Spegelaere. Hun zonen Frederik en Filip waren aanvankelijk concessiehouder van Land Rover en het vroegere MG Rover. Omdat de garage nog in aanbouw was, werd een tijdelijke locatie gezocht aan de rand van Brugge, beter bekend onder ‘de rampe’ in Oostkamp. Op 1 mei 1998 was de nieuwe Land Rover garage aan de Legeweg klaar. Later kon je in de Spegelaere garage ook terecht voor Jaguar, het andere iconische Britse automerk. Sindsdien kende het familiebedrijf een voortdurende expansie en werd verdere uitbreiding en vernieuwing noodzakelijk.

SPEGELAERE Brugge, Legeweg 180, B-8200 Sint-Andries. www.spegelaere.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.