Home > Izegems bedrijf Book’u lanceert applicatie voor retailers in tijden van corona

Izegems bedrijf Book’u lanceert applicatie voor retailers in tijden van corona

Geschreven op 9 april 2020 om 14:14 door Mario De Wilde

Book’u, de applicatie voor personeelsplanning in de horeca-, event- en retailsector, lanceert een nieuwe applicatie voor retailers in tijden van corona. Book’u helpt de retailer om het aantal bezoekers bij te houden volgens de oppervlakte van de winkel. De stroom van bezoekers wordt geregistreerd en laat de retailer toe om nauwkeurige berekeningen te maken en een overzicht te hebben van de voorbije openingsdag. De applicatie is gratis beschikbaar op Android en iOS.

Book’u, het Izegems bedrijf voor personeelsplanning, lanceert een nieuwe applicatie die gratis beschikbaar is voor retailers, Book’u Counter. De applicatie houdt het aantal bezoekers bij die de zaak betreden op elk moment. Dat laat de retailer toe om inzicht te hebben op de drukke momenten en volledig conform de huidige wetgeving te werken. Op die manier kan de retailer proactief handelen om de bezoekersstromen optimaal te laten verlopen. “Gezien de huidige situatie hebben we beslist om met Book’U de Counter App te ontwikkelen om de retailer maximaal te ondersteunen. Retailers zijn vragende partij om inzicht te verwerven in het aantal bezoekers per vierkante meter en per tijdstip. Op die manier kunnen we ze helpen om hun bezoekersstroom te controleren en zo de veiligheid in de zaak waarborgen”, zegt Dieter Vanthournout, oprichter van Book’u.

De applicatie is gratis beschikbaar in Android en iOS. Na het downloaden vraagt de app om de grootte van de zaak in te geven. Hierna kan het tellen gestart worden. Verschillende medewerkers kunnen tegelijk met de applicatie aan de slag. Op die manier wordt een overzicht gemaakt van het aantal bezoekers per tijdstip. Op het einde van de dag kan een rapport opgemaakt worden dat tot inzichten leidt. Dat laat de retailer toe om de bezoekersstroom te beheersen in de nabije toekomst.

Book’u is actief in personeelsplanning voor retailers, horecazaken en bedrijven in de eventsector. De planningstool helpt om een pool van medewerkers efficiënt te beheren. Werknemers, uurregistraties en dimona aangiftes worden op één plaats beheerd via een gebruiksvriendelijke en online tool.

De video over de nieuwe applicatie vindt u op https://www.bookucounter.com. Info: www.booku.be

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.