Home > IT-bedrijf Centric (Oostkamp) op kruissnelheid: kom het zondag bekijken

IT-bedrijf Centric (Oostkamp) op kruissnelheid: kom het zondag bekijken

Geschreven op 4 oktober 2018 om 09:50 door Mario De Wilde

IT-bedrijf Centric op kruissnelheid

Een kijkje in de keuken op Voka Openbedrijvendag 7 oktober (Oostkamp)

De wielrenners in Centric-shirt getuigden tijdens het WK wielrennen in Innsbruck van Centrics topconditie ! Het beste landenteam won maar liefst drie gouden medailles, twee maal zilver en één maal brons. Hoewel het sponsorende IT-bedrijf onder Nederlandse vleugels valt, neemt ook Centric België een stevige positie in met zo’n 400 medewerkers. En dat kan de volgende jaren nog groeien. Om buren en IT-geïnteresseerden een kijkje in de keuken te laten nemen opent kantoor Oostkamp de deuren op zondag 7 oktober, Voka Openbedrijvendag, doorlopend van 10 tot 17 uur.

Tijdens de vrije rondgang krijg je aan de hand van klantenreferenties een beeld van de hard- en software die wij installeren. Aan de hand van weetjes geven we je mee wat daar allemaal komt bij kijken. Denk aan hosting, staging, testing, monitoring, depannage, helpdesk en uiteraard het ontwikkelen zelf.

Centric Belgium heeft drie belangrijke competenties. Software Solutions, het bouwen van software voor markten als bouw, retail en supply chain. Systems & Services, het beheer en de optimalisatie van systemen en infrastructuren voor (middel)grote bedrijven. En Staffing Services, het detacheren van IT professionals. Zeker in de retailsector is Centric een belangrijke speler met de hoogontwikkelde omnichannel-oplossingen waar onder andere Carrefour, JBC, Coolcat en Neuhaus gebruik van maken.

We houden de openbedrijvendag uiteraard interactief. Zo kun je een Lotto-terminal bedienen, tokkelen op de kiosk, deelnemen aan een snelle scanwedstrijd, de kids kunnen er coderen en nog veel meer. Of sluit je bezoek af met een sprintje op de KNWU fietssimulator. Er valt dagelijks heel wat te beleven in Centric, en zeker op 7 oktober!

Nog even meegeven dat je Centric vindt in de Siemenslaan 12, Oostkamp. Combineer het bezoek met een kijkje bij de buren. Gemeente Oostkamp is hotspot tijdens dit event en telt hierdoor 10 deelnemers. Via een fietsroute kun je alle plekjes aandoen. Er gelden aangepaste rij- en parkeermaatregelen in de Siemenslaan die dag.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.