Home > Isabelle van Caloen wint cultuurprijs in Zedelgem

Isabelle van Caloen wint cultuurprijs in Zedelgem

Geschreven op 18 maart 2019 om 17:26 door Mario De Wilde

Afgelopen vrijdag werd mevrouw Isabelle van Caloen in de bloemetjes gezet. Isabelle van Caloen is dagelijks bestuurder van de Stichting van Caloen. Samen met haar team vormt ze de drijvende kracht achter het Kasteel van Loppem. Het is onder haar leiding dat het kasteel opnieuw tot aantrekkelijke toeristische trekpleister is geworden en opnieuw een thuishaven is voor veel verenigingen en goede doelen. Het jaar 2018 was een extra druk en ambitieus herdenkingsjaar: de historische gebeurtenissen rond het verblijf van Koning Albert I -100 jaar geleden- werden op gepaste wijze herdacht. Isabelle van Caloen is een échte ambassadeur van de gemeente Zedelgem! Daarom kreeg zij tijdens de uitreikingsplechtigheid van de cultuurprijs een kunstwerk van de hand van Rika Van Dycke. Het kunstwerk is het vierde exemplaar van een reeks van tien.

Foto door Henk Rogiers v.l.n.r.(onderste rij): Arnold Naessens (schepen), Stijn Timmerman (gemeenteraadslid), Baron Jean van Caloen de Basseghem (voorzitter Stichting van Caloen), Baron Thierry van Caloen, Barones Isabelle van Caloen, Annick Vermeulen (burgemeester), Dirk Verhaeghe (schepen van cultuur), Thybo Govaert (stagiair cultuurdienst)
(bovenste rij): Eddy De Wispelaere (gemeenteraadslid), Bart Vergote (gemeenteraadslid), Sofie Pollet (gemeenteraadslid), Ann Devriendt (schepen), Danny Rotsaert (voorzitter cultuurraad), Pieternel Verbeke (cultuurbeleidscoördinator).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.