Home > Inwoners Veurne kunnen vanaf vandaag hun Altegoarebon van € 15 aanvragen

Inwoners Veurne kunnen vanaf vandaag hun Altegoarebon van € 15 aanvragen

Geschreven op 1 juli 2020 om 10:04 door Mario De Wilde

Goed nieuws! Iedere Veurnaar kan vanaf vandaag een Altegoarebon van 15 euro aanvragen. De inwoners zullen deze bon van 1 september tot 31 december 2020 bij één van de deelnemende handelaars als betaalmiddel kunnen gebruiken. De Altegoarebon kan van 1 juli tot 15 augustus via www.veurne.be/altegoarebon worden aangevraagd. Elk gezinslid krijgt een bon, ongeacht de leeftijd. Je kan de Altegoarebon(-nen) bij één handelaar gebruiken, maar het is ook mogelijk dat alle gezinsleden een verschillende winkel uitkiezen. Iedereen doet met de bon wat hij of zij wil. Het bedrag van 15 euro splitsen over meerdere handelaars is niet mogelijk.

Nadat je hebt aangeduid bij welke handelaar je de Altegoarebon wil gebruiken, krijg je een e-mail met daarin de bevestiging van jouw keuze. Je zal jouw persoonlijke Altegoarebon als bijlage in de e-mail vinden. Je kan deze dan meenemen naar de winkel (afdrukken of tonen op de smartphone) en als betaalmiddel gebruiken. Er is controle op de aanvragen door het stadsbestuur op basis van de domicilielijst en de ingevoerde rijksregisternummers. Geen internet? Geen probleem! In het Stadsmagazine juli-augustus zit er een kaart waarin je kan aangeven bij welke handelaar jij en/of jouw gezinsleden de Altegoarebon willen besteden. Je kan deze bon afgeven bij het onthaal van Stadskantoor De Seylsteen. Je kan jouw persoonlijke Altegoarebon twee dagen later komen ophalen aan het Onthaal! Peter Roose, burgemeester: “De Altegoarebon moet een extra stimulans zijn om de lokale consumptie te versterken en onze gehechtheid aan de lokale handelaar bevestigen.” Guido Hoste, schepen van Lokale Economie: “De stad is stilaan uit de coronacrisis. Tijd dus om het leven op een veilige manier te hernemen en de lokale handel te steunen.”

1 reactie

Ann Vandecandelaere
Geschreven op 2020-08-27 23:52:00
Beste Vanavond ontdekt dat ik spijtig genoeg onze Altegoarebons vergat aan te vragen! Kan het leven tijdens Corona soms druk zijn!!! Mvg Ann

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.