Home > Invest Mobile levert 9000 tulpen uit Zeeland naar AZ Zeno Knokke-Heist

Invest Mobile levert 9000 tulpen uit Zeeland naar AZ Zeno Knokke-Heist

Geschreven op 3 april 2020 om 15:18 door Mario De Wilde

Deze ochtend leverde Invest-Mobile maar liefst 900 tulpenboeketten af aan het AZ Zeno in Knokke-Heist. Invest-Mobile is een innovatief bedrijf uit Knokke-Heist gespecialiseerd in de assemblage, verkoop en verhuur van elektrische citymobielen (golfkarren) en elektrische shuttlebussen voor op de openbare weg. Zaakvoerders Jean-Pierre Goethals en Magdalena Suchora beseffen maar al te goed hoeveel werk er wordt verzet door de medewerkers van AZ Zeno. Dit verdient volgens het gulle koppel dan ook een passend teken van waardering.
900 tulpenboeketten uit Zeeland als blijk van waardering 
“De coronacrisis legt een zware druk op de negenhonderd medewerkers van AZ Zeno. Invest-Mobile wil hen een hart onder de riem steken. Wij willen hen een duidelijk gevoel van waardering geven voor hun harde werk in deze moeilijke tijden. Daarom schenkt Invest-Mobile hen negenhonderd bossen Zeeuwse tulpen” vertelt zaakvoerster Magdalena Suchora. “Wat is er fleuriger in deze duistere tijden dan het bonte kleurenpalet van deze lentebloemen?” vult immer olijke echtgenoot Jean-Pierre Goethals aan. De inventieve flamboyante Zeeuw deed daarvoor beroep op een teler van een tulpenveld in Zeeland om voor de nodige boeketten te zorgen. “9000 stuks tulpen verwerken in 900 boeketten was niet niks, maar alles voor goede doel”, knipoogt Jean-Pierre. “De negenhonderd medewerkers van AZ Zeno staan allemaal in een frontlinie tegenover een gemene en onzichtbare vijand. Wij kunnen het werk niet lichter maken. Maar wat kleur op de werkvloer en het gevoel gewaardeerd te worden voor het harde werk zal dit extra energie geven om met volle moed hun lastige taak verder te zetten”, aldus Magdalena.
Talrijke solidariteitsacties zijn hartverwarmend voor AZ Zeno
Het personeel van AZ Zeno reageerde alvast heel enthousiast op deze fleurige verrassing. “De solidariteitsacties zijn talrijk en hartverwarmend. Dit doet onze collega’s echt heel veel deugd om zoveel steun te ontvangen. Omdat er zoveel dergelijke acties op ons afkomen werd nu zelfs een verantwoordelijke aangesteld om alle initiatieven wat te coördineren” vertrouwt Julie De Waele, communicatieverantwoordelijke van het AZ Zeno het gemeentebestuur toe.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.