Home > Inschrijven voor de watersportkampen kan al bij Surfers Paradise en Lakeside Paradise in Knokke-Heist

Inschrijven voor de watersportkampen kan al bij Surfers Paradise en Lakeside Paradise in Knokke-Heist

Geschreven op 30 november 2021 om 15:37 door Mario De Wilde

Het ziet er nog niet naar uit, maar elke winterdag die passeert brengt ons dichter bij de zomer! En om die zomer in optimale en meest leuke condities te beleven kan er vanaf 1 december ingeschreven worden voor de diverse watersportkampen op Surfers Paradise en Lakeside Paradise in Knokke-Heist gedurende de paasvakantie en de zomervakantie 2022. In juli & augustus zijn er wekelijks kampen, internaat  of externaat terwijl er op Surfers Paradise ook internaat weekendkampen kunnen geboekt worden.

Er snel bij zijn is de boodschap want vol is vol en de plaatsen zijn beperkt. Leden genieten het volledige jaar door van de voordelen op beide paradijzen. Daarnaast heb je als lid korting op alle camps. Iedereen is welkom & kan lid worden! Surf naar www.paradise-webshop.be

Lakeside Paradise Watersportkampen.

Geen ervaring vereist en alle materiaal wordt voorzien.

WAKE, SKATE & SURFKAMP
Wakeboarden ’s morgens op Lakeside Paradise en in de namiddag golven gaan pakken op Surfers Paradise. Je maakt gebruik van de beide kabelbanen.Indien de golven niet goed zijn of het weer slaat tegen schakel je over naar een andere watersportof leren skatekampioenen je de allernieuwste tricks op het skatepark. Op Surfers Paradise gebruik je carveboards, onewheels, longboards en e-skates.

Voor jongeren van 10-16 jaar, externaat, beide weken gedurende de paasvakantie, lunch inbegrepen

SUMMER WAKE CAMP FULL DAY
Wake & Lake wordt vanaf nu SUMMER WAKE CAMP FULL DAY! Het programma is ook in vergelijking met vroeger aangepast. Elke morgen om 9u starten op de pro cable. Voor wie dat wenst is ook de 2.0 kabel geopend. Na de ochtendsessie is het lunchtijd (inbegrepen). De middagen zien er telkens anders uit, maar vooral veel wakeboarden. Op donderdag gaan we traditioneel naar Surfers Paradise.

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat, elke dag lunch inbegrepen.

SUMMER WAKE CAMP HALF DAY
Ze zeggen altijd “never change a winning team”. Van kampen kan dat ook gezegd worden. Het halve dagkamp was een groot succes en daarom blijven we dit ook behouden. Om 9u30 gaan we van start en we doen door tot 12u30. De deelnemers kunnen elke ochtend kiezen uit wakeboarden, waterskiën en knee-boarden. Het SUMMER WAKE CAMP HALF DAY gaat door op de rookie kabel.

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat.

Surfers Paradise Watersportkampen.

NIEUW !!! Kite & Foilstage
Combineer het beste van kitesurfen en foilen in een unieke stage want het is de eerste foilstage in België! Tussen maandag en vrijdag in jouw gereserveerde week gebeuren de sessies op afroep (11 uren – met communicatie via whatsappgroep). De lessen gaan door op het juiste moment, met de goede wind en de beste mogelijke weersvoorspellingen. Ingeval van wind gaan de deelnmers kiten, bij geen wind foilen !
Extra special: Als deelnemer (niet-lid) kan je van maandag tot vrijdag (buiten de uren van de stage) in jouw geboekte week kitemateriaal huren aan ledentarief. Steeds in samenspraak met de begeleider en afhankelijk van de wind en foilcondities.
Dit is dus geen dagkamp (niet te verwarren met het vroegere kite & wake camp). Dit is een stage op afroep, waarbij de lessen worden ingepland volgens de weersvoorspellingen. Er zijn 4 sessies, die zowel ’s morgens als ’s middags als ’s avonds kunnen doorgaan. Het is ook mogelijk dat er 2 lessen op 1 dag doorgaan, zodat je in 2 of 3 dagen de stage hebt volbracht.

Beperkt aantal personen VOL = VOLEigen vervoer naar Surfers Paradise & Lakeside Paradise is vereist. Vanaf 15 jaar Exclusief maaltijden
KITESURFEN
Je krijgt professionele coaching van een ervaren kitemonitor in zowel freeride, freestyle en wave.
je start in groep met de basis kitecontrole op het strand. Daarna ga je in duo verder op jou niveau en gewicht met een privé kitemonitor Je zal leren bodydraggen, waterstarten en varen in een mum van tijd! Indien je nog geen plank ervaring hebt, wordt er ook een ‘boardcontrol’ les voorzien aan de 2.0 kabelbaan waarbij je specifieke kite oefeningen krijgt met de plank.

FOILEN IS HOT!
Foilen of Hydrofoilen is de nieuwste trend en een coole unieke ervaring! Je zweeft als een vogel over het water, geruisloos, net als op een vliegend tapijt!
Zodra er geen wind is om te kiten, gaan we foilen. Dit doen we met de jetski en/of motorboot op platte zee, ofwel aan de 2.0 op Lakeside Paradise. Dit noemen we tow-foilen! Daarna is er ook mogelijkheid om te leren, wingfoilen, surffoilen, supfoilen en kite-foilen.

Voorbeeld van mogelijke planning

Les 1: 3u initiate groepsles kitesurfen
Les 2: 2,5u duoles bodydrag kitesurfen
Les 3: 2,5u initiatie Tow Foil
Les 4: 3u duoles waterstart kitesurfen
Naargelang de windvoorspelling kan deze nieuwe stage aldus altijd doorgaan met een verdeling over kite en foil lessen. Succes gegarandeerd en geen uren wachten op de juiste condities !

O’Neill Surfkamp

In 1996 startte Surfers Paradise als eerste club langs de Belgische kust met de legendarische “O’Neill Surfcamps”!
Ondertussen zijn deze surfcamps uitgegroeid tot een fenomeen en een begrip op Surfers Paradise en ver daarbuiten, en krijgt elke deelnemer na afloop een exclusief O’Neill surfacademy t-shirt.

Beleef een uniek surf&beach camp in Californische stijl aan de Belgische kust waarbij jongeren vanaf 14 jaar kunnen kiezen voor internaat. De monitor voorziet voor elk weertype een programma.  Als juniorcamper (12 – 18 jaar) krijg je 1 sessie naar Lakeside Paradise om te wakeboarden en te waterskiën aan de kabelbaan. Grommet campers (7-11 jaar) doen een boottrip op Surfers Paradise waarbij ze de floating raft kunnen trotseren.

De club beschikt over gediplomeerde instructeurs en surfspecialisten: surfen is de basis!
Alle materiaal is inbegrepen: topsurfboards in alle maten & O’Neill 5 mm full wetsuits. Naast surfen bieden we tijdens het surf & beach camp ook andere watersporten aan. Hierbij is ook het volgende materiaal inbegrepen: Skimboards, boogieboards, beachkites, rafts, sups, supzilla’s, kayaks, wings, speedsails, e-skates, hamboards.. Op vrijdag is er als afsluiter de diploma uitreiking.
Leeftijd en niveau

Nieuw !!! :Internaat surfweekend voor grommets(10 – 13 jaar)

Elk weekend in juli en augustus vanaf zaterdag 10u tot zondag 17u is er het internaat grommet kamp met 1 overnachting. De deelnemers worden 24/24 begeleid , er is geen ervaring vereist en alle materiaal wordt voorzien. Surflessen komen op de eerste plaats, in combinatie met alle andere mogelijke watersporten volgens de geldende weersomstandigheden.

De inschrijvingen voor alle kampen gebeuren via www.paradise-webshop.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.