Home > Infocentrum Tolhuis in Brugge verhuist naar Provinciaal Hof en er volgt een grote uitverkoop

Infocentrum Tolhuis in Brugge verhuist naar Provinciaal Hof en er volgt een grote uitverkoop

Geschreven op 5 december 2023 om 10:36 door Mario De Wilde

Het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis op het Jan Van Eyckplein in Brugge sluit op zaterdag 23 december na 23 jaar de deuren. Het team van het informatiecentrum maakt in het voorjaar van 2024 de verhuis naar het gerestaureerde Provinciaal Hof op de Markt van Brugge. Europe Direct en het ondernemerscentrum van POM West-Vlaanderen blijven wel nog steeds actief vanuit het Tolhuis. Vanaf zaterdag 23 december om 12.30 uur gaat het onthaal en de fysieke winkel in het Tolhuis dicht. Ook de verspreiding van algemene info over de werking van de Provincie zal niet meer van hieruit gebeuren.

In april 2024 gaat het vernieuwde Provinciaal Hof op de Markt in Brugge opnieuw open voor het grote publiek. Het huidige team van het informatiecentrum maakt mee de verhuis om de nieuwe werking van het Provinciaal Hof als ‘open huis’ mee voor te bereiden.

Uitverkoop
Door de sluiting van de fysieke winkel houdt het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis van 4 tot en met 23 december een uitverkoop van alle producten. Bezoekers kunnen ook de plannen bekijken voor het nieuwe Provinciaal Hof en zich inschrijven voor een werfbezoek op zaterdag 20 januari 2024.

Aangepaste openingsuren
Voor de laatste maand van het Provinciaal Informatiecentrum zijn er nieuwe openingsuren:

-weekdagen tussen 4 en 23 december: 10 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17 uur

-zaterdagen 9, 16 & 23 december: 10 tot 12.30 uur

Meer info op www.west-vlaanderen.be/informatiecentrum en provinciaalhof.be

2 reacties

Roland Rotsaert
Geschreven op 2023-12-07 07:34:03
De plannen zijn een mager beestje. Het is een drie minuten durend filmpje op een klein scherm, met een reeks beelden 'vroeger', 'tijdens de werken', 'straks'. De nieuwsbrief over de werken toonde de voorbije jaren enkele zeer snelle filmpjes waar je nauwelijks iets kon uit opmaken. De geleide bezoeken waren wel zeer interessant.
Mylle
Geschreven op 2023-12-05 20:20:32
Hallo, een vertrouwde post verlaten ,na zovele jaren.ik had er mijn weg gevonden. We moeten meegaan met de tijd

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.