Home > Infoborden langs invalswegen van Langemark-Poelkapelle in nieuw jasje

Infoborden langs invalswegen van Langemark-Poelkapelle in nieuw jasje

Geschreven op 18 mei 2022 om 13:56 door Mario De Wilde

De infoborden langs de invalswegen van de gemeente Langemark-Poelkapelle zitten voortaan in een nieuw jasje, in de nieuwe huisstijl van de gemeente. Verenigingen die hun evenement willen promoten kunnen voortaan een infobord laten maken. Het bestuur zorgt voor de opmaak, het maken en plaatsen van de borden. Ook het weghalen en bewaren blijft in eigen huis. Bovendien betaalt het bestuur het bord. Van de verenigingen wordt enkel gevraagd om de kosten van de belettering op zich te nemen. Deze zullen variëren van € 25,00 bij grote wijzigingen tot € 10,00 bij kleine wijzigingen, per bord.
Begin 2019 werd een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor het bestuur door inwoner Florian Broeckaert, die ons een mooi en modern logo bezorgde, een combinatie van de letters ‘LP’ in een rode kleur. Deze huisstijl werd al grotendeels geïmplementeerd in de communicatie van het bestuur, maar wordt nu nog verder doorgevoerd. Vandaag zijn de infokaders aan de beurt, binnenkort volgt ook het grootste deel van het wagenpark van het bestuur.
Voor eigen evenementen zal nu terug meer gebruik worden gemaakt van de infoborden. Meer en meer communicatie gebeurt online, maar het is belangrijk dat we blijven investeren in het ‘offline’ bereiken van inwoners en bezoekers, een les die we onder meer getrokken hebben uit de coronaperiode, toen het gemeentelijk informatieblad niet verspreid kon worden. Niet iedereen heeft toegang tot digitale kanalen, het blijft belangrijk dat we iedereen kunnen bereiken. Daarom kiest het lokaal bestuur er voor om de infoborden te blijven gebruiken.
Info en aanvragen: http://langemark-poelkapelle.be/infoborden

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.