Home > Ines Bonte (40) uit Oostkamp dropt 100% autobiografisch boek ‘Ongelukkig Gelukkig’

Ines Bonte (40) uit Oostkamp dropt 100% autobiografisch boek ‘Ongelukkig Gelukkig’

Geschreven op 19 april 2023 om 13:11 door Mario De Wilde

Ines Bonte (40) uit Oostkamp bracht zopas een 100% autobiografisch boek ‘Ongelukkig Gelukkig’ uit. Over ruim 200 bladzijden volgt de lezer Ines op haar pad langs psychiaters, therapeuten, lichaamswerk, coaches en de wonderlijke kracht van psychedelica en doorbreekt ze de taboes rond ongelukkigheid en mentale problemen. Ines Bonte woont intussen in Wetteren en voegt er graag aan toe dat haar boek een ondersteunend en géén adviserend boek is vol boeiende levenslessen: “Wie de innerlijke pijncirkel doorbreekt, kan zuiverheid doorgeven aan de kinderen van onze wereld. De psychiatrie is de plaats waar alle maskers in de kast mogen hangen, daar waar je een slons mag zijn, waar geen oordelen zijn en waar je hulp aangeboden krijgt. Het is de plek waar Ines zichzelf ontmoette en leerde kennen. Zonder psychiatrie zou ze nu nog steeds op de rand van de afgrond balanceren, of er misschien helemaal niet meer zijn. Het was haar redding en die van zoveel anderen. Geen plek voor gekken, maar voor échte mensen, in al hun glorie en met al hun bagger.”

Vanuit haar eigen ervaring reikt de schrijfster een openhartige leidraad aan voor zij die een interne oorlog voeren of zichzelf verliezen in een burn-out, depressie, trauma, persoonlijkheidsstoornis, chronische ziekte, verslaving of suïcidale gedachten. Haar boek is een hart onder de riem voor wie het moeilijk heeft en begrip zoekt in zijn of haar eigen proces. Het boek dan ook een heilzame en nuttige leidraad voor mensen die inzicht willen krijgen in de complexe wereld van de psychiatrie. Harde cover, Uitgeverij Willems. Prijs: € 25 en te koop via deze link

 

 

 

2 reacties

Lise
Geschreven op 2023-05-14 20:57:58
EEN MUST voor ieder! Het is echt een bijzonder boek met zoveel levenslessen. Blij dat ik het thuis heb staan. Ik grijp er veel naar terug!
Anouk
Geschreven op 2023-04-19 15:16:04
Fantastisch boek van een fantastische vrouw!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.