Home > In Lauwe en Menen was het al even Kerstmis

In Lauwe en Menen was het al even Kerstmis

Geschreven op 22 oktober 2021 om 13:35 door Mario De Wilde

Gisteren was er in Menen en Lauwe de voorstelling van enkele opmerkelijke manifestaties. “Met onze Wieltjesfeesten mochten we begin september voor het eerst sinds lange tijd weer een groot stadsevent organiseren. Meteen na de geslaagde Wieltjesfeesten richtten we onze blik op het eindejaar. En ook dan hebben onze vrijetijdsdiensten heel wat leuks in petto: te beginnen met onze klassieker Kerst in Lauwe op 11 december. Een maand later, op 14 januari, pakken we uit met een gloednieuwe, unieke Nieuwjaarsloop”, zegt een enthousiaste schepen van Evenementen Herman Ponnet.
Kerst in Lauwe op 11 december
Na een onderbreking vorig jaar is Kerst in Lauwe helemaal terug: de grootste eendagskerstmarkt van West-Vlaanderen vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 december van 16.00 tot 23.00 u. Kerstsfeer met verrassende (kerst)animatie én een grote kerstmarkt met marktkramers en verenigingen uit Menen, Lauwe en Rekkem. Vanuit Menen en Rekkem brengt een feestbus onze inwoners veilig naar Kerst in Lauwe (en terug)!
Met je vereniging (drank-/eetstandje uitbaten) of marktkraam deelnemen aan Kerst in Lauwe? Contacteer evenementen@menen.be of bel 056 529 415.
Nieuwjaarsloop in Menen op 14 januari
“Met sportieve voornemens het nieuwe jaar inzetten. We verklaren het met velen, ieder jaar opnieuw. Welnu, in 2022 helpen we een handje: de Stad Menen organiseren voor het eerst een Nieuwjaarsloop langs én doorheen openbare gebouwen op vrijdag 14 januari. De start- en aankomstzone in het stadspark Park Ter Walle wordt omgetoverd tot een heus Nieuwjaarsdorp. Leg beide data maar al vast in je agenda. Binnenkort volgt meer gedetailleerde info over deze eindejaarsevents op onze infokanalen”, besluit schepen Ponnet.
Foto © Kerst in Lauwe

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.