Home > In januari opent Centrum voor Avondonderwijs nieuwe campus in Brugge

In januari opent Centrum voor Avondonderwijs nieuwe campus in Brugge

Geschreven op 10 oktober 2018 om 09:25 door Mario De Wilde

In januari opent het Centrum voor Avondonderwijs een gloednieuwe campus in het hartje van Brugge. Die uitbreiding past in de groeistrategie van het opleidingsinstituut voor volwassenen. “We krijgen voet aan de grond in de meest ondernemende provincie van Vlaanderen. A match made in heaven”, aldus de directeur van de school. Het Centrum voor Avondonderwijs, een van de grootste Vlaamse opleidingsinstituten voor volwassenen, maakte vandaag de aankoop van een nieuwe campus bekend. De school investeerde daarvoor in een historisch pand in het hartje van Brugge. De aankoop van de nieuwe campus kadert in de groeistrategie van het Centrum voor Avondonderwijs. De school heeft op dit moment al verschillende campussen in andere provincies, maar nog niet in West-Vlaanderen. “We investeren in Brugge met een duidelijk doel. We willen dichtbij West-Vlaamse studenten én ondernemers staan”, vertelt Benjamin Ruyters, directeur van het Centrum voor Avondonderwijs. De komende maanden wordt het statige pand in de Brugse Riddersstraat omgebouwd tot een moderne leeromgeving met theorielokalen, praktijkruimtes en alle nodige faciliteiten. In januari 2019 gaat de nieuwe campus open voor het grote publiek.

Opleidingen voor én door professionals

In de nieuwe campus vinden vanaf volgend jaar praktijkgerichte opleidingen voor volwassenen plaats. Van fotografie tot marketing, van coaching tot grafisch ontwerp: alle opleidingen van het Centrum voor Avondonderwijs worden gegeven door zelfstandige professionals met jarenlange ervaring in de sector. “Met onze topopleidingen voor én door professionals”, zo vertelt Benjamin Ruyters, “willen we mensen aanspreken die op zoek zijn naar een nieuwe job, die promotie willen maken, of die willen starten als zelfstandige. Daarom organiseren we onze lessen altijd in het weekend en ’s avonds na de werkuren.”

A match made in heaven

Dat het Centrum voor Avondonderwijs net in de West-Vlaamse provinciehoofdstad investeert, is geen toeval. “Met de nieuwe campus in Brugge krijgen we voet aan de grond in de meest ondernemende provincie van Vlaanderen. Door volop in te zetten op de synergie tussen stad en school scheppen we kansen, zowel voor onze studenten als voor de lokale economie. Het is a match made in heaven”, aldus de trotse schooldirecteur.

https://www.centrumvooravondonderwijs.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.