Home > In Dadizele kan je nu al gratis op de kersttrein stappen voor een ritje langs vijf romantische stations

In Dadizele kan je nu al gratis op de kersttrein stappen voor een ritje langs vijf romantische stations

Geschreven op 5 oktober 2022 om 17:21 door Mario De Wilde

Spring mee aan boord van de magische kersttrein van Floralux in Dadizele en laat je meevoeren naar de prachtige locaties van hun kerstafdeling. Opstappen kan op het perron van onze central station. Daar vertrek je meteen naar de eerste halte: Elf on a shelf, waar de speelse kerstelfjes je staan op te wachten. Daarna rij je verder voor een afternoon tea in het thema: Romantic Bruges. Vergaap jezelf aan kunstwerken in het volgend thema: London artist lab. De trein maakt dan de oversteek om te pauzeren ten midden de natuur van de Oslo Pop-up bar. Om dan helemaal naar het zuiden te reizen om te snuisteren door de spulletjes van de heuse souk: Marrakesh market.

Central station
In de gezelligheid van een stationscafé, wachten we op het vertrek naar een nieuwe, verrassende bestemming. Laat de warmte over je komen en geniet van een heerlijk dampend kopje thee. Volledig opgewarmd naar het perron, de ijzeren trappen omhoog naar een luxueuze treincoupé. Vlij je neer op zachte velours banken, onder de grandeur van klassieke bordeaux en dennengroen decoratie, met een toets goud om bij weg te dromen.

Elf on a shelf
Een onmisbare stop op deze magische ontdekkingsreis zijn onze speelse kerstelfjes. Je vindt ze naast het charmante huisje van de kerstman, waar ze hem helpen om er een vrolijke kerst van te maken. Uitnodigende pakjes met een grote groene strik die stralen onder een uitbundig versierde boom met de mooiste kerstrode decoratie, gezellige kaarsjes schitteren rondom en de leukste mensen, die heb je om je heen.

Romantic Bruges
(Enkel in Floralux Dadizele)

Bij het binnenrijden van deze prachtige stad, verwonderen we ons over de elegante silhouetten van de gevels die statig torenen boven het idyllische water. Een dromerige wandeling brengt ons naar een romantisch gedekte tafel. De zachte tinten roze, schitterend parelmoer en rijkelijke champagne benadrukken dit breekbare, lieve moment.

London Artist Lab
(Enkel Floralux Dadizele)

Tussen schildersezel, beeldhouwerk en fotocamera, laten we ons inspireren door de artistieke sfeer van de Londense metropool. In dit hippe atelier ervaar je het contrast tussen stil wit en mysterieus zwart. De zachte lichtbruine houttinten en het stralende (rosé)koper zorgen ondertussen voor een gezellige kerstsfeer terwijl je de kunst gade slaat en sipt van trendy drankje.

Oslo Pop-Up Bar
Diep in het bos neemt de kersttrein je mee naar een echt verborgen pareltje. In deze pop-up bar vergeet je even alles terwijl je de natuur rondom je opneemt. Het groen van het mos en de dennen zag er nog nooit zo fris uit en staan in sterk contrast met de warme tonen van het mangohout en het stralende wit van het sneeuwtapijt. In dit sereen bostafereel kan je echt ontspannen. Schuif jij mee aan rond de vuurschaal?

Marrakech Market
Onze kersttrein neemt je mee richting het zuiden naar een warm, maar gezellig marktje! Droom weg bij de vele natuurlijke kleuren zoals aubergine of mosgroen en proef van de heerlijke kaneelgeuren -en kleuren. Geniet van de zachte stoffen en opvallende patronen en laat je omringen van de warmte van kerst.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.