Home > In Basisschool Manitoba in Sint-Andries gingen ze aan het dromen. Geschenkenmarkt komt er aan…

In Basisschool Manitoba in Sint-Andries gingen ze aan het dromen. Geschenkenmarkt komt er aan…

Geschreven op 15 december 2022 om 16:40 door Mario De Wilde

In Basisschool Manitoba gingen ze afgelopen dagen aan het dromen. Directie, leerkrachten en leerlingen droomden feest, gezelligheid, lichtjes, warmte… en ook geschenken! Katinka Sinaeve van GO! Basisschool Manitoba: “Na veel dromen kunnen we ons evenement aan het grote publiek bekend maken: “Manitoba’s winterdroom” ziet het licht. Volgende week donderdag 22 december van 14u00 tot 20u00 gooien we de deuren van onze school open voor en mét de buurt en gaat onze eerste geschenkenmarkt door! Je vindt er allerlei leuks zoals artisanale zepen, vlechtwerk, handgemaakte juwelen, hoodies, wol, mutsen, art prints en illustraties… Voor elk wat wils! Ons oudercomité steekt mee de handen uit de mouwen en verwent bezoekers met lekkers. Kom zeker langs in basisschool Manitoba en leg deze winterdroom vast in de herinneringen met een foto aan onze photobooth! Goed nieuws: een deel van onze opbrengst gaat naar het goede doel! (www.makemesmile.be).”

Je kan de ‘gedroomde’ geschenkenmarkt bezoeken op donderdag 22 december van 14u00 tot 20u00, Manitobalaan 48, Sint-Andries! Tot dan!

1 reactie

Rony schouteere en jeannine vanhulle
Geschreven op 2022-12-16 09:54:15
Als grootouders van charlyne en chayenne wensen wij de ganse ploeg , directie , leraars en vrijwilligers veel succes toe met jullie actie.👌👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.