Home > Ieper pakte uit met feestelijke nieuwjaarsreceptie voor Vrije Basisscholen

Ieper pakte uit met feestelijke nieuwjaarsreceptie voor Vrije Basisscholen

Geschreven op 19 januari 2023 om 07:50 door Mario De Wilde

Eergisteren hielden de Ieperse vrije basisscholen hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Een unieke gelegenheid om collega’s van andere scholen te ontmoeten, over alle personeelsgeledingen heen. Het werd een moment van verbondenheid, waarbij verdienstelijke personeelsleden met 30 jaar dienst werden gehuldigd. Daarnaast maakte men bekend dat de scholengemeenschap Centrumscholen Dekenij Ieper vzw een andere naam krijgt. CDI vzw wordt kleine Vos vzw.

De doelgroep zijn de ouders van schoolgaande “kleine” kinderen m.a.w. het basisonderwijs. De vos is een intelligent dier dat in groep leeft. Daarnaast is een kleine vos een vlindersoort, dit is een passende vergelijking met de rups die zich ontpopt tot een prachtige vlinder. De komende maanden bereiden we ons voor om de transmissie naar de hedendaagse naam om te zetten. De geboorte van kleine Vos wordt uiteraard later nog in de kijker gezet.

Foto: Gediplomeerde medewerkers Cindy Gouwy, kinderverzorgster Het Vlot en Heidi Lepla, kleuterleidster VBS Lyceum omringd door leden van het schoolbestuur en de directies

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.