Home > Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn. Mooie rondingen, krachtige beats: de Sonos Sub Mini

Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn. Mooie rondingen, krachtige beats: de Sonos Sub Mini

Geschreven op 14 februari 2023 om 10:53 door Mario De Wilde

Love it or hate it … Valentijnsdag komt er weer aan, de dag van de liefde. Daar kan je niet onderuit. Of je nu een partner hebt of niet, er is een grote kans dat je nog iets kan opsteken over de liefde. Deze dag is een feestdag in veel landen over de ganse wereld, hoewel het in de meeste landen een gewone werkdag blijft. Het is de op één na meest gevierde dag ter wereld (na Nieuwjaarsdag). Om je heel wat stressmomenten te besparen, hebben we de leukste Valentine’s gifts voor je op een rijtje gezet. Van make-up producten tot bloemen, elektro, etentjes en vurige gadgets.

-Het laatste wat je moet geven met Valentijn is je partner een lichaamscorrectie of -behandeling cadeau doen. Het zou wel eens de laatste dag samen kunnen geweest zijn.

-Misschien niet geweldig tijdens een intieme zoensessie, maar dat moet-ie dan maar voor lief nemen. In knoflook zitten zwavelhoudende stoffen en anti-oxidanten en deze hebben allebei een stimulerende en opwekkende werking

Vandaag zetten we een echt ‘muzieklover’-cadeau in de kijker, met name de Sub Mini, de draadloze subwoofer met mooie rondingen voor krachtige beats. Sub Mini is een welkome aanvulling op de Sonos-familie en een verrijking van ons home cinema-assortiment, waarmee luisteraars geluid van bioscoopkwaliteit kunnen ervaren en ze het gevoel krijgen dat ze de hoofdpersoon zijn in hun favoriete content.

-Bass zonder gezoem: Twee speciale woofers en geavanceerde verwerking zorgen voor diepe, dynamische lage tonen zonder gezoem of getril. Zo word je nog dieper ondergedompeld in alle scènes en nummers. In de akoestisch afgesloten behuizing creëren beide naar binnen gerichte woofers een kracht-opheffend effect dat vervorming neutraliseert.
-Uitgebalanceerd geluid: Geavanceerde digitale signaalverwerking maximaliseert de bassweergave en realiseert de volle lage frequenties die je zou verwachten van een veel grotere subwoofer. Sub Mini neemt daarbij de laagste frequenties over, zodat gekoppelde speakers zich op de midden- en hoge frequenties kunnen richten voor een rijkere en krachtigere totale geluidsbeleving.
-Goed te combineren met: Voorzie elke filmscène van extra drama door Beam of Ray te combineren met Sub Mini. Of laat horen dat het all about that bass is op je privédansvloer door Sub Mini te koppelen aan je Sonos One (SL).
-Mooi vanuit elke hoek: Het design van Sub Mini rond en elegant. Daardoor gaat deze subwoofer heel natuurlijk op in je interieur zonder te veel plaats in te nemen (of aandacht te trekken).
-Naadloze installatie: Voeg Sub Mini met een paar keer tikken in de Sonos-app toe aan je Sonos-systeem. -Hij is te combineren met verschillende Sonos-speakers zodat je je perfecte sound system kunt creëren – of je nu een housewarming organiseert of een filmavondje met vrienden. Je kunt Sub Mini ook finetunen met Trueplay. Daarmee worden het geluid van de speaker en reflecties door muren en meubels gedetecteerd om je de beste luisterbeleving te bieden voor jouw kamer en opstelling.

Sub Mini is wereldwijd verkrijgbaar voor €499. Ga voor meer informatie naar Sonos.com of volg hen op @Sonos.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.