Home > Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn: de knalrode X9 Iperespresso

Ideeëntip met stip. Dit moet je hebben met Valentijn: de knalrode X9 Iperespresso

Geschreven op 12 februari 2023 om 08:48 door Mario De Wilde

Love it or hate it … Valentijnsdag komt er weer aan, de dag van de liefde. Daar kan je niet onderuit. Of je nu een partner hebt of niet, er is een grote kans dat je nog iets kan opsteken over de liefde. Deze dag is een feestdag in veel landen over de ganse wereld, hoewel het in de meeste landen een gewone werkdag blijft. Het is de op één na meest gevierde dag ter wereld (na Nieuwjaarsdag). Om je heel wat stressmomenten te besparen, hebben we de leukste Valentine’s gifts voor je op een rijtje gezet. Van make-up producten tot bloemen, elektro, etentjes en vurige gadgets.

-Het is écht waar. In het prachtige Verona, waar star-crossed lovers Romeo en Juliet woonden, worden op elke Valentijnsdag nog steeds een slordige 1000 liefdesbrieven opgestuurd.

-Chocolade met Valentijn? Nu, ja. Eigenlijk moeten we éérst de Azteken bedanken: deze toppers geloofden immers dat die heerlijke cacaobonen kleine geschenkjes van God waren (OK toegegeven, dat denken wij ook nog altijd). Ze maakten er dan ook snel traditie van om chocolade te schenken aan het koningshuis en hun belangrijkste strijders.

Vandaag zetten we een echt ‘lover’-cadeau in de kijker. Hij is verdomd mooi én ook nog elegant: de X9 Iperespresso versterkt de smaak van de unieke illy blend. Met zijn capsulesysteem en intelligente bediening aan de voorzijde is de X9 espressomachine buitengewoon compact, solide en gebruiksvriendelijk. Het toestel, gemaakt van kostbare materialen, is het resultaat van een complex productieproces waarbij een 6 cm lange aluminium staaf meesterlijk wordt getransformeerd in een opvallende elliptische vorm.

Met zijn kleine afmetingen past het toestel perfect in elk hoekje van de woning of het kantoor. De Iperespresso X9 is uitgerust met een elektronische kaart. Via de instellingen kun je twee volumes espresso opslaan en selecteren: zo heb je telkens opnieuw een gegarandeerd perfect resultaat in je kop. Tijdens het vollopen licht het kopje trouwens mooi op. Met zijn verchroomde aluminium behuizing en moderne afwerkingen in zwart en klassiek illy rood is de X9 is een tijdloos en verfijnd accessoire in elke keuken.

De X9 is verkrijgbaar in de illy e-shop, de single-brand verkooppunten (illy Caffè en illy Shop) en in geselecteerde verkooppunten voor de adviesprijs van € 299,00. (vanaf einde december 2022)

 

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.