Home > Huizenjagersbusje opnieuw van stal gehaald en meteen is onze kust aan de beurt

Huizenjagersbusje opnieuw van stal gehaald en meteen is onze kust aan de beurt

Geschreven op 21 maart 2024 om 10:32 door Mario De Wilde

In de paasvakantie wordt het befaamde huizenjagersbusje opnieuw van stal gehaald. Het busje rijdt richting West-Vlaanderen om er drie rasechte West-Vlaamse makelaars op te halen. Zij zullen een week lang strijden om de beste panden te zoeken voor de potentiële kopers in en rond de Kuststreek. Een week later trekt het busje richting Antwerpen. Daar zullen drie sappige kemphanen op zoek gaan naar hét ideale droompand in de Voorkempen.

Week 1: Kuststreek
​Makelaars:

Noëlla is een 62-jarige bron van energie met de aanstekelijkste lach van Oostende en omstreken. De altijd vrolijke makelaar weet een lach te toveren op ieders gezicht. Noëlla werkte eerst in de horeca, maar op haar 49e besliste ze om haar leven helemaal om te gooien. Ze ging opnieuw studeren om de kneepjes van het makelaarschap onder de knie te krijgen. Nu heeft ze haar eigen bureau Immo Noëlla in Westende en deelt ze de vitrine met de kapperszaak van haar dochter.

Benjamin is de benjamin van de groep. Hij heeft bouwkunde gestudeerd, dus hij weet als geen ander hoe een huis in elkaar zit. Op zijn 17e was Benjamin een fervent surfer, maar die surfboards heeft hij nu dus ingeruild voor immoborden. Als charmeur en babbelaar zal hij de potentiële kopers volledig inpakken en zo proberen om een felbegeerd bod binnen te halen.

Jochen is een rasechte West-Vlaamse flamboyante zakenman. Van opleiding is hij piloot en werkte hij onder andere voor antiquair Paul de Grande, die in het vorige seizoen van Huizenjagers nog een pand op de kop wist te tikken. Jochen is een echte levensgenieter, altijd goed gekleed en zeer competitief. Deze gladde verkoper zal dan ook alles uit de kast halen om de Huizenjagers-trofee binnen te rijven.

Aflevering 1: Tessa & Kenzo
​Tessa en Kenzo zijn een jong en ondernemend koppel. Ze wonen nu recht tegenover hun eigen vogelspeciaalzaak Het Paradijshof, maar ze zijn op zoek naar een iets rustiger gelegen plekje om te wonen. Het is belangrijk dat hun nieuwe pand een karaktervolle woning is met veel privacy, binnen het budget van €500.000. Een pluspunt is een grote weide waar ze in de toekomst enkele highlander koeien kunnen zetten. ​ ​

Aflevering 2: Suzanne & Maurane
​Suzanne droomt al langer van een huisje aan zee, en wil daar nu ook verandering in brengen. Al van kinds af aan voelt ze zich aangetrokken tot de Belgische kust. Daarom is ze op zoek naar een gezellige woning voor haar en haar zes katten, liefst op fietsafstand van het strand. Het budget dat ze bij elkaar heeft gesprokkeld om haar droom waar te maken is €250.000.

Aflevering 3: Sandy, Enzo & Macy
​Sandy is samen met haar twee kinderen, Enzo en Macy, op zoek naar een nieuw huisje voor hun drie. Na haar echtscheiding moest Sandy noodgedwongen tijdelijk intrekken bij haar ouders, maar nu is het tijd om opnieuw een eigen stekje te zoeken. Het allerliefst blijven ze in de regio van Bredene en Oostende wonen. Sandy hoopt om met een budget van €250.000 voor een nieuwe start te kunnen zorgen.

Aflevering 4: Sander & Sofie
​Sander en Sofie zouden graag de overstap maken van Wallonië naar de zee. Hun liefde voor de zee is er altijd al geweest, en die willen ze nu ook bezegelen door er te gaan wonen. In hun vrije tijd trekken ze nu al vaak richting de Belgische kust, waardoor ze zich er al helemaal thuis voelen. Voor het ideale pand op hun droomlocatie heeft het koppel een budget van €475.000 voor ogen.

Nieuwe afleveringen van Huizenjagers, vanaf 1 april op Play4 en op GoPlay.

5 reacties

Claerebout
Geschreven op 2024-04-01 22:11:10
Hélaba Noëlla, je doet da goe😉 en ja na al die jaren je terug zien op tv👍je bent nog altijd dezelfde toen we samen in Oostduinkerke woonden, altijd enthousiast en welgezind😅🤣.grtjes Carine
Huguette Van Wymeersch
Geschreven op 2024-03-25 09:51:45
Dit ga ik zeker volgen. Noella, alle succes hoor en dikke proficiat. Wij duimen alvast vanuit kemmel. Grtjs
Kristof Boydens
Geschreven op 2024-03-24 16:12:29
Noëlla doet haar job zoals het moet👍🏼 Ook vroeger toen ze in de horeca dat waren de dagschotels👌🏼 we kijken er naar uit Noëlla 😉
Callewaert Defoirdt
Geschreven op 2024-03-24 13:47:20
Immo Noella is een top immokantoor in Westende, een persoonlijke aanpak met kennis van zaken! We zien ernaar uit om de afleveringen van Huizenjagers te bekijken. Proficiat Immo Noella!
Nijs lea
Geschreven op 2024-03-24 13:46:09
Ik kijk er naar uit Noella is top verkoper met een geweldige ingesteldheid en lachje

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.