Home > Huizenjagers jagen op ideale pand voor B&B in Brugse Ommeland

Huizenjagers jagen op ideale pand voor B&B in Brugse Ommeland

Geschreven op 19 september 2018 om 15:01 door Mario De Wilde

In de zesde week van ‘Huizenjagers’ – van maandag 1 oktober t.e.m. donderdag 4 oktober – haalt een verse lading makelaars alles uit de kast om droomwoningen te spotten in het Brugse Ommeland, de groene gordel rond Brugge. Het is een omgeving om u tegen te zeggen, al is de regio niet erg goedkoop … Charline, Nico en Elien zoeken onder meer naar hét perfecte pand voor een B&B, een huis zonder houten plafonds en een vierkante woning.

-Huizenjager Charline is als eerste aan zet. Ze is jong en vooral heel erg gedreven en ambitieus. Dat ze werkt bij één van de grotere vastgoedkantoren in de streek, is dan ook geen toeval. Ze staat op met het vastgoed en gaat ermee slapen.

-De tweede Huizenjager is Nico, een hardwerkende family man die samen met zijn vrouw een kantoor heeft in hartje Brugge. Discretie en een persoonlijke aanpak draagt Nico hoog in het vaandel. Hij beoefent deze job dan ook met hart en ziel.

-De derde makelaar die haar kans waagt deze week is Elien. Deze selfmade woman zit al tien jaar in het vastgoed en richtte 4 jaar geleden eigenhandig een bloeiend kantoor in Beernem op.

Aflevering 1 op maandag 1 oktober

De eerste opdracht komt van Sarah en Renaat. Ze zoeken een karaktervol huis op fietsafstand van Brugge. Er mag gerust wat werk aan de woning zijn, zolang er maar een grote tuin aanwezig is. Ze hebben wel een extra moeilijkheid in petto voor de Huizenjagers, want Renaat verzamelt en restaureert oldtimers en ook die moeten een plaats krijgen in het pand. Hun budget is 450.000 euro.
Aflevering 2 op dinsdag 2 oktober
Vandaag is het aan dierenartsen Astrid en Stephanie. Zij zoeken een huis om samen met hun huisdieren een gezin te stichten. Het huis moet rustig gelegen zijn, met veel licht en ruimte. Ze willen ook dat het huis instapklaar is, maar de Huizenjagers moeten extra opletten, want houten plafonds zijn voor het koppel een absolute no-go. Hun budget staat op 320.000 euro.
Aflevering 3 op woensdag 3 oktober
In aflevering 3 zoeken Véronique en Gaetan een huis in de buurt van Beernem. Ze verwachten een eerste kindje en ze willen dichter bij hun werk gaan wonen. Een recente woning op een rustige locatie is een must, en ook belangrijk zijn vier slaapkamers, een bureau, een tuin én twee parkeerplaatsen. Daarnaast heeft het koppel nog een zeer specifieke eis: hun droomwoning is een vierkant huis met een plat dak voor 300.000 euro.
Aflevering 4 op donderdag 4 oktober
In de laatste aflevering van deze week willen Rik, Tabitha en hun twee zonen een prachtig pand om een B&B uit te baten en om in te wonen. Het is voor hen erg belangrijk dat het op wandelafstand van centrum Brugge is. Tabitha wil daarnaast ook graag een ruimte voor haar schoonheidssalon. Het zal dus een hele uitdaging worden voor de makelaars … Ze hebben er wel 750.000 euro voor over.
Huizenjagers – Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.