Home > Huis van het Kind Ichtegem zoekt een originele naam voor haar mascotte

Huis van het Kind Ichtegem zoekt een originele naam voor haar mascotte

Geschreven op 14 juli 2022 om 10:47 door Mario De Wilde

De gloednieuwe mascotte van Huis van het Kind Ichtegem zoekt een originele naam! Het lokaal bestuur organiseert daarom een wedstrijd. Wil je graag deelnemen? Dat kan op de speelpleinwerking en digitaal! “Huis van het Kind Ichtegem gebruikt in al haar communicatie al jaren een bijtje als herkenningsmiddel. Dat bijtje brengen we vanaf deze zomervakantie ook tot leven”, vertelt Huis van het Kind-schepen, Willy Hosten. “Het bijtje zal ingezet worden tijdens activiteiten en op evenementen, het kan een sensibiliserende rol opnemen of extra sfeer maken. Kortom: het ideale maatje voor alle kinderen in onze gemeente. Al heeft het helaas nog geen naam…”.

“Aan het begin van de zomervakantie lieten we de kinderen op speelpleinwerking Bengelberg in Ichtegem en Leutegem in Eernegem als eersten kennis maken met onze bij”, vervolledigt Tina Ledaine, schepen van jeugd. “Ze waren allemaal razend enthousiast over onze nieuwe inwoner. De eerste naamvoorstellen werden al luidkeels uitgeroepen. Omdat er heel wat kinderen uit onze gemeente naar de speelpleinwerking komen, geven we hen dan ook de mogelijkheid om via een papieren formulier officieel voorstellen voor de naam van de bij in te dienen”.

“We trekken de wedstrijd wel verder open”, zegt Willy Hosten, “want ook kinderen die niet naar de speelpleinwerking komen kunnen via een eenvoudig digitaal formulier op www.ichtegem.be hun voorstel indienen. Onze medewerkers van Huis van het Kind maken een selectie van de leukste namen en op 16 augustus zal daaruit een winnaar worden gekozen. Die winnaar ontvangt een bijzondere prijs”, aldus Hosten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.