Home > Hotel De Orangerie in Brugge serveert twee weken Graham’s Afternoon Port

Hotel De Orangerie in Brugge serveert twee weken Graham’s Afternoon Port

Geschreven op 23 november 2018 om 19:02 door Mario De Wilde

Een namiddag in volle herfst of winterperiode. De dagen verkorten, het wordt sneller donker en de temperaturen dalen. Je kuiert door de winkelstraten, op zoek naar de allereerste cadeau’s voor de eindejaarsfeesten. Het moment voor een kleine pauze dient zich aan, om even te genieten in een warm en gezellig etablissement. Je verdient wel een verwennerij, om de tijd te nemen om te proeven van de heerlijke patisserie en huisgemaakte creaties die enkele charmante en authentieke zaken op de kaart hebben staan.
De juiste plek op het juiste moment
Hotel De Orangerie in Brugge onderscheidt zich omwille van de kwaliteit van hun producten, maar evenzeer door hun stijlvolle kader. Ze bevinden zich in het hart van een bruisende stad, maar eens je deze plekken binnen stapt ervaar je een authentiek gevoel van warme gezelligheid en rust. Deze reeds enorm gewaardeerde zaken zullen van 26 november tot en met 8 december, in samenwerking met het gevierde porto merk Graham’s Port, de Afternoon Port weken lanceren.
6 Grapes + 10 years Old Tawny = 1 Perfect Afternoon Tea
Het is een verrassende formule, volledig op maat van fijnproevers. Het zijn deze gerenomeerde porto’s van Graham’s, enerzijds de Six Grapes en anderzijds de 10 Year Old Tawny, die men exclusief zal kunnen degusteren met overheerlijke high tea en artisanale patisserie. Voor Isabel Monteiro, marktverantwoordelijke voor België voor Graham’s Port, gaat de degustatie van een glas porto, des te meer van hun iconische cuvées, gepaard met een zekere levensstijl, “streven naar buitengewone momenten, maar ook spontaan hiervan kunnen genieten met z’n geliefden, het is al dit plezier dat we wensen te creëren via onze wijnen. Met onze partners, die ook kwaliteit en smaak voorop zetten, en die hun magische creaties aan onze cuvées verbinden, zijn we verheugd om nieuwe momenten van puur genot te creëren.” Twee dagverse scones met ‘clotted cream’ en diverse artisanale confituren, vergezeld van een selectie mini-patisserie-gebakjes en ‘fingersandwiches’ met daarbij koffie of één van onze fijne theespecialiteiten en de keuze uit een glas Graham’s Ports nl. Six Grapes of 10 Year Old Tawny.Graham’s Afternoon Port €27

www.hotelorangerie.be/nl/afternoon-tea

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.