Home > Hotel Castillion, Nieuwpoortse Vistrap, Ter Leepe en Bakkerij De Baene en Botteltje in de prijzen

Hotel Castillion, Nieuwpoortse Vistrap, Ter Leepe en Bakkerij De Baene en Botteltje in de prijzen

Geschreven op 27 november 2018 om 11:44 door Mario De Wilde

Gisteren werden voor de 11e maal de Hospitality Awards uitgereikt in San Marco Village Schelle. Dit zijn wat ‘De Oscars van de kleine middenstanders en ondernemers in Vlaanderen’ genoemd wordt. In 124 steden en gemeenten van Vlaanderen werden dit jaar 13.916 straatinterviews gehouden. Ruim 400 genodigden (genomineerde Horeca- en Retail uitbaters) verzamelden zich maandagavond in San Marco Village voor een spetterend Gala-buffet-diner en daar worden de resultaten van een gans werkingsjaar bekend gemaakt. Wie mag zich voor één jaar de klantvriendelijkste horeca/retailzaak van België noemen in hun categorie? Het werd een ongemeen spannende strijd met elk jaar verrassende winnaars.

West-Vlaamse winnaars

In de categorie ‘Klantvriendelijkste kleinhandel’ werd De Nieuwpoortse Vistrap als beste bekroond. Wat betreft de klantvriendelijkste bakkerij viel die eer te beurt aan Bakkerij De Baene uit Bredene. Bij de genomineerden voor ‘Klantvriendelijkste gastronomisch restaurant’ mocht Restaurant Ter Leepe met de hoogste prijs lopen en op vlak van ‘Klantvriendelijkste drankgelegenheid’ was het Botteltje uit Oostende dat de hoogste award won.

Castillion

Een verdiende award voor de Castillion, het charmant viersterrenhotel, dat over een prachtige accommodatie beschikt. “Vorig jaar namen wij het praktische gedeelte van het hotel over van onze ouders. Een hele uitdaging aangezien Marc Christiaens en Leentje Stevens al 31 jaar in het vak staan. Dat wij dan onmiddellijk deze prijs winnen komt echt als een verrassing. Hoe dan ook was dit nooit gelukt zonder ons fantastisch team en de wijze raad die wij steeds krijgen van papa en mama. Wij doen elke dag ons uiterste best voor onze gasten en dat weten die zeker te waarderen. Dat dit nu ook officieel op papier staat geeft ons echt wel een boost”, aldus Joachim Meersseman en Delphine Christiaens van Hotel De Castillion Brugge.

Castillion

Een verdiende award voor de Castillion, het charmant viersterrenhotel, dat van een prachtige accommodatie binnen slechts 5 minuten loopafstand van Grote Markt van Brugge voorziet. Het hotel opende zijn deuren in 1987 en werd gerenoveerd in 2016. De kamers van Castillion Hotel zijn voorzien van gratis WiFi, individuele airconditioning, digitale televisie, een kluis, een opslagruimte en nog zoveel meer. Sommige kamers van Hotel De Castillion hebben uitzicht op de tuin. Kamers zijn ingericht met een kleine koelkast en hebben privé badkamers met een badkuip, roll-in’ douche en een haardroger. Elke ochtend begint met een volledig buffet. Gasten kunnen eten in Patrick Devos en ’T Schrijverke, gelegen binnen 5 minuten lopen van de accommodatie. Het hotel geniet van centrale ligging binnen 35 minuten rijden van Ostend/Bruges International luchthaven.

https://www.castillion.be

www.hospitalityawardsbelgium.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.