Home > Honderden Rammstein-fans reeds gisteren gearriveerd en geslapen in Oostende

Honderden Rammstein-fans reeds gisteren gearriveerd en geslapen in Oostende

Geschreven op 27 juni 2024 om 17:46 door Mario De Wilde

Mede door het goede weer zijn gisteren al honderden fans van Rammstein die een ticket voor vanavond gekocht hebben, een plaatsje uitgezocht in Oostende. Zelfs de moedigen die voor morgenavond kaartjes in hun bezit hebben, kozen voor de zekerheid en zijn ook gisteren vlakbij de luchthaven van Oostende toegekomen. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, worden de volgende verkeersmaatregelen genomen.

Van vrijdag 14 juni 2024 om 06.00 uur tot en met vrijdag 5 juli 2024 om 02.00 uur:

In de Duinkerkseweg tussen de doorsteek aan de Spalaan (Legeweg) tot en met de Nieuwpoortsesteenweg is de toegang verboden voor fietsers, bromfietsers klasse A en B en Speed Pedelecs in beide richtingen.

In de Duinkerkseweg, tussen de Torhoutsesteenweg en de Nieuwpoortsesteenweg geldt een snelheidsbeperking in beide richtingen.

Op de volgende wegen mogen ook fietsers niet door: doorsteek Spalaan, Spalaan tussen huisnummer 23 en 29, doorsteek Spalaan, Spalaan tussen huisnummer 73 en 75, Prins Roselaan voorbij huisnummer 181 hoek Stenedijkgeleed en de André Chocqueelstraat, ter hoogte van het gebouw van AWV.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.