Home > Holiday Suites schenkt gratis vakantie aan deelnemer die alle 50 edities van de Tweedaagse van Vlaanderen wandelt.

Holiday Suites schenkt gratis vakantie aan deelnemer die alle 50 edities van de Tweedaagse van Vlaanderen wandelt.

Geschreven op 28 maart 2019 om 11:38 door Mario De Wilde

De Internationale Tweedaagse van Vlaanderen is dit jaar omgedoopt tot de Holiday Suites Tweedaagse. De Internationale Tweedaagse van Vlaanderen is een jaarlijks terugkerend wandelevenement van twee dagen in Blankenberge. Traditiegetrouw vindt het evenement plaats gedurende het eerste weekend van mei en dit jaar is dat 4 en 5 mei. Iedere dag kan de wandelaar kiezen tussen verschillende afstanden:
7 km – De animatiewandeling (of springkastelen route)
15 km – De familiale polderwandeling
24 km – De sportieve natuurwandeling
42 km – De lange afstandswandeling
Voor de jubileum editie van 2019 (50e editie) wordt éénmalig een speciaal parcours van 50 km voorzien en dat enkel op zaterdag 4 mei.

Alle info op www.2daagse.be

Ronald Tulpin wandelt voor de 50ste keer de Tweedaagse.
De Tweedaagse wordt dit jaar voor de 50ste keer georganiseerd en Oostendenaar Ronald Tulpin heeft nog geen enkele editie gemist. “De Tweedaagse valt of staat met geëngageerde en sportieve mensen zoals Ronald”, verklaart organisatrice Vera De Waegenaere, “wij zetten hem dan ook graag in de bloemetjes.” Ronald Tulpin krijgt van hoofdsponsor Holiday Suites een gratis verblijf naar keuze op één van hun bestemmingen.

Alle info op vera@2daagse.be en 0496-34.16.89

Holiday Suites is een Belgische keten van vakantieresidenties aan de Belgische kust, Belgisch Limburg en de Noord-Franse Opaalkust. Volgens General Manager Anaë Huybrechts is een samenwerking met de Tweedaagse een logische stap: “Wij hebben een Holiday Suites residentie pal op de zeedijk in Blankenberge en de Tweedaagse is hét wandelevenement van het jaar. Wij beschouwen onszelf als een belangrijke ambassadeur van Blankenberge, dus was het evident om dit prachtige evenement te sponsoren”.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.