Home > Hoera normale leven: ‘It’s Showtime aan Zee’ vanaf 6 augustus in ’t Witte Paard

Hoera normale leven: ‘It’s Showtime aan Zee’ vanaf 6 augustus in ’t Witte Paard

Geschreven op 17 juni 2021 om 17:29 door Mario De Wilde

Vanaf 6 augustus presenteert Het Witte Paard in Blankenberge (of moest dat nog gezegd worden) opnieuw een unieke show onder de noemer Showtime Aan Zee. Het wordt er weer eentje om duimen en vingers bij af te likken. En wees maar zeker, ze kunnen niet wachten om jullie terug te mogen entertainen. WP Hotels & Events presenteert in augustus en september een cocktail van variété, revue en internationale présence. Een show voor jong en oud waar alle facetten van Het Witte Paard aanwezig zijn.

Om deze beleving uniek te maken, bieden ze in de Vissersstraat opnieuw toparrangementen aan met o.a. een 3-gangendiner, overnachting én ontbijt inclusief.

Arrangement 1 – Enkel ticket

Arrangement 2 – Showticket & 3-gangendiner in Kusttheater ’t Colisée
Heerlijk dineren in een unieke setting voor de show? Het kan! Boek nu uw 3-gangendiner deluxe, inclusief showticket via onderstaande link. U heeft ook de mogelijkheid om een drankenforfait tijdens de maaltijd bij te boeken, inclusief aperitief, aangepaste wijnen, waters, koffie of thee.

Arrangement 3 – Showticket & overnachting in één van de hotels
Na een heerlijke middag of avond vertier in Het Witte Paard, is er niets beter dan gewoon te overnachten in één van onze luxe hotels én de volgende dag te genieten van een heerlijk ontbijtje.

Arrangement 4 – Showticket, 3-gangendiner & overnachting
Hét complete arrangement! Met dit arrangement komt u letterlijk naar de zee zonder zorgen. Een volledig pakket met uw showticket, 3-gangendiner voor de show en heerlijk uitslapen om dan te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Klint geweldig, toch? Dat is het ook!

Alle info en reservaties op Showtime Aan Zee | Het Witte Paard (witte-paard.be)

 

1 reactie

MIEKE DE PESTEL
Geschreven op 2021-08-03 10:21:05
tickets voor de ganse familie gekocht. genieten en de corona stress vergeten en het gebeurt in veilige covid- voorwaarden.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.