Home > Hey etalagepop in Ieper! Mag ik je mondmasker ontvreemden?

Hey etalagepop in Ieper! Mag ik je mondmasker ontvreemden?

Geschreven op 10 augustus 2020 om 09:04 door Mario De Wilde

Doorgaans verwacht een juwelier -wanneer er gestolen wordt- op een peperdure schade, maar in het geval van Juwelier Francis Devick was dat even anders. Camerabeelden registreerden  hoe een vrouw een mondmasker steelt van een pop aan een winkel in de Ieperse Stationsstraat, omdat het in de winkelstraten van de Kattenstad verplicht is om een mondmasker te dragen. “Al enkele keren was het mondmasker op de pop voor de zaak gestolen. Ik besloot dan donderdag maar eens de camerabeelden te bekijken en dan zag ik de dame aan het werk. Ik vond het zo ludiek dat ik de beelden wou delen.

https://www.facebook.com/francis.devick/videos/4469391239745516

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.