Home > Het team van Okay buurtsupermarkt in Zonnebeke verwacht je vanaf vrijdag

Het team van Okay buurtsupermarkt in Zonnebeke verwacht je vanaf vrijdag

Geschreven op 31 oktober 2023 om 09:06 door Mario De Wilde

Komende vrijdag 3 november opent Okay zijn 146ste winkel in Zonnebeke. In de praktische buurtsupermarkt op de Ieperstraat 107 vinden klanten alles om makkelijk hun dagelijkse boodschappen te doen. De winkel is 550 m² groot en is met duurzame technieken en materialen gebouwd. Store manager Toon Vercarre en het zeskoppige team van Okay Zonnebeke kijken er naar uit hun nieuwe klanten te verwelkomen.
Fris en modern ingericht
De buurtsupermarkt behoort tot de nieuwe generatie Okay-winkels van Colruyt Group en heeft een frisse, moderne inrichting. “In de freshmart zorgen de brede doorgang en glazen wand voor een aangename winkelervaring. Ons uitgebreide assortiment dagvers fruit en dagverse groenten komt er volledig tot zijn recht”, zegt store manager Toon. Het aanbod verse producten is een van Okay’s grootste troeven: fruit en groenten, maar ook zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden zijn allemaal dagvers te verkrijgen. ”Net buiten de freshmart hebben we bovendien een meubel geplaatst met een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor een lekkere apero-avond met vrienden.”

Bij Okay Zonnebeke wordt elke dag vers brood geleverd en de medewerkers bakken meermaals per dag kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. Al dat lekkers staat mooi uitgestald in een handig broodmeubel. Toon: “Onze broodhoek is heel ergonomisch en overzichtelijk ingericht en zo erg gebruiksvriendelijk, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.” In de diepvriesafdeling staan diepvrieskoffers met glazen deksel. Zo vinden klanten snel en makkelijk hun favoriete producten terug.
Vlot bereikbaar
De nieuwe Okay-winkel bevindt zich op de Ieperstraat 107, waar vroeger elektrozaak Dumoulin was. “Onze winkel ligt op een verbindingsweg. De ideale locatie dus, ook voor wie de auto graag een keertje aan de kant laat”, zegt Toon. Er is voldoende parkeergelegenheid en voor elektrische auto’s zijn er twee laadpalen voorzien. Klanten die met de fiets komen, kunnen gebruikmaken van de ruime fietsenstalling, waar ook plaats is voor bakfietsen.

Praktische info:
Okay Zonnebeke
Ieperstraat 107
9155 Zonnebeke
Tel.: 02 616 78 54
www.okay.be/zonnebeke

Openingsuren Okay: maandag t.e.m. zaterdag van 8.30 tot 19.30 uur

2 reacties

Samyn Christelle
Geschreven op 2023-11-01 05:29:14
Beste, Postcode: Zonnebeke: 8980 Zone: 051 ipv 02 Mvg.
Luc Forrez
Geschreven op 2023-10-31 21:21:53
Beste, sorry, de vroegere locatie was niet electrozaak maar wasserij Dumoulin. Veel succes gewenst .

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.