Home > ‘Het Parket’ gaat morgen de West-Vlaamse toer op in Brugge, Ieper, Kortrijk en Veurne

‘Het Parket’ gaat morgen de West-Vlaamse toer op in Brugge, Ieper, Kortrijk en Veurne

Geschreven op 7 september 2022 om 10:18 door Mario De Wilde

Na het succes van het eerste seizoen op Play4, opent Het Parket vanaf morgenavond opnieuw de deuren om een inkijk te geven in zijn werking. Dit seizoen gaat documentairemaker Eric Goens de West-Vlaamse toer op en volgt hij het Openbaar Ministerie in Brugge, Ieper, Kortrijk en Veurne.

-In Ieper behandelt parketmagistraat Lies het dossier van een veelpleger. De man heeft al een lang strafblad en verscheen reeds 14 keer voor de correctionele rechtbank. Hij verschijnt nu voor de rechter voor drie nieuwe feiten waarbij hij telkens agressief uit de hoek kwam. ​

-Substituut Tessa krijgt in Kortrijk twee dossiers van gedwongen opnames op haar bureau. Het eerste is van een schizofrene vrouw die medicatie weigert, erg agressief is en naakt over straat loopt. Direct erna krijgt ze een telefoontje over een man die stemmen hoort en volgens die stemmen iemand zou moeten vermoorden. Tessa begint aan een moeilijke zoektocht naar beschikbare plekken in psychiatrische centra.

-In Brugge plaatst parketmagistraat Roeland een jongen vier weken in de gesloten instelling van Everberg. De jongen gebruikt drugs en bedreigt zijn ouders.

-Tot slot trekken we opnieuw naar Kortrijk waar substituut Maarten een melding krijgt dat er een dode man in het kanaal is aangetroffen. Hij gaat ter plaatse om de omstandigheden van het overlijden van nabij te onderzoeken.

Het Parket is beschikbaar vanaf 21u op Goplay en 22u10 op Play4

1 reactie

De vos giovanni
Geschreven op 2023-01-27 11:34:47
Ypres , mooie stad en ik zag een aflevering van jullie job . bedankt voor zorg van de koei en d Boerke. Na de brand eerst wat opviel was een. Kruisbeeld op de onderste boven. ! 💪❤️🤯 . Bij ons worden. Menseb meer verwaarloosd. Belgische origine en werkende en nog Gemanipuleerd met hun eigen verdienste. .. ik ken Ieper. Prachtige stad de Graven met de rozen .. Hier een stuk poëzie. En geen schakespare , maar iets tijdloos originele vergeten. Nummer s .. beste dame tot mn spijt. Moet ik jullie veel ge lijk wensen . . Ik ben daarom blij verschillende manieren Van Categorieën van. Rijk.dom. . . En. Uiteindelijk.was waarde. Van. Inhoud ...Game over https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Book_of_the_Law. Tot ...? Frt

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.