Home > Het nieuwe CM-kantoor Sint-Pieters officieel geopend

Het nieuwe CM-kantoor Sint-Pieters officieel geopend

Geschreven op 19 februari 2019 om 17:55 door Mario De Wilde

Gisteravond was er de officiële opening van het moderne CM-kantoor in Sint-Pieters. CM-stafmedewerker Martine Verlinde: “Met deze feestelijke opening van ons vernieuwde kantoor in Sint-Pieters zet CM opnieuw een stap in het aanpassingsprogramma van de kantoren van CM Brugge dat ons de dienstverlening van de 21° eeuw doet instappen.
Na de vernieuwingen van de CM-kantoren in Brugge (Oude Burg), Oostkamp, Zedelgem, Torhout en Blankenberge is dit een nieuwe belangrijke realisatie. In 2019 nemen we ook nog de kantoren Knokke en Sint-Kruis onder handen. We kiezen hierbij bewust voor minder kantoren, maar wel moderne kantoren met een full service. Nieuw is dat de kantoren meer en meer een gemengde dubbele functie krijgen: naast publieke ruimte is er ook ruimte voor satellietwerk waar CM-medewerkers met variabele werkplaatsen kunnen inloggen/inpluggen via mobiele werksystemen.”

Vernieuwd kantoorconcept

“Sedert oktober verleden jaar is een vernieuwd kantoorconcept in ons ziekenfonds van toepassing”, aldus Verlinde. “Meer afspraakmomenten, minder – maar beter uitgeruste – kantoren vormen de basis. Klanten zoeken via diverse kanalen hun weg naar de dienstverlening, en de open zitdagen met volle wachtzalen zijn meer en meer aan het verdwijnen. We spreken in onze organisatie van omnikanalen: via diverse invalspoorten gaat de klant op zoek naar zijn dienstverlening. Een gepersonaliseerde website, de telefoon, de mail, een afspraak in het kantoor, een huisbezoek, social media, via chat, … De eerste evaluaties tonen dat we hiermee op de goeie weg zijn.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.