Home > Het negende dorpsrestaurant over twee weken van start in Diksmuide

Het negende dorpsrestaurant over twee weken van start in Diksmuide

Geschreven op 24 januari 2024 om 11:00 door Mario De Wilde

Vanaf donderdag 8 februari kunnen Diksmuidelingen terecht in het dorpsrestaurant in lokaal dienstencentrum Ten Patershove. Het restaurant is daarmee de negende locatie waar bewoners voor een democratische prijs, en in gezelschap van buurtgenoten een hapje kunnen eten. In 2014 opende het eerste dorpsrestaurant in Pervijze de deuren. Ondertussen kunnen Diksmuidelingen regelmatig de voeten onder tafel schuiven in Vladslo, Oostkerke, Leke, Nieuwkapelle, Esen, Keiem, Woumen en Pervijze. Dorpsrestaurant Pervijze vindt tijdelijk plaats in Oostkerke, tot het nieuwe OC in Pervijze de deuren opent. Afhankelijk van de locatie is er maandelijks of tweemaandelijks een dorpsrestaurant.

Voor sfeer en gezelligheid … een tien

De dorpsrestaurants krijgen van heel wat bezoekers een dikke duim voor sfeer en gezelligheid. Ze zijn de ideale plek om bij te praten met andere dorpsbewoners. Elkaar ontmoeten bij een verse maaltijd doet heel wat mensen deugd. Vrijwilligers verwelkomen de bezoekers steevast met een grote glimlach en aperitief.

Dorpsrestaurant komt naar centrum

Vanaf 8 februari is de gezelligheid van de dorpsrestaurants niet enkel meer te vinden in de deelgemeenten, maar kan je voor het eerst aanschuiven aan een van de tafels van het dorpsrestaurant in LDC Ten Patershove. Vrijwilligers verwelkomen bezoekers vanaf 12 uur in de vernieuwde zaal Gerlacus. Elke Diksmuideling is welkom in de dorpsrestaurants.

Praktisch

Wil je er ook graag eens bij zijn? Schrijf je dan ten laatste twee werkdagen voor het dorpsrestaurant in aan het onthaal, via mail (tenpatershove@diksmuide.be) of telefoon (051 79 32 80). Je betaalt 8,6 euro voor een aperitief met hapjes, soep, hoofdgerecht en dessert, inclusief water en tafelbier.

Meer info via www.diksmuide.be/product/1749/dorpsrestaurants.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.