Home > Belgisch Kampioenschap Manillen heeft plaats Pinksterweekend in De Haan

Belgisch Kampioenschap Manillen heeft plaats Pinksterweekend in De Haan

Geschreven op 29 april 2024 om 08:33 door Mario De Wilde

In het pinksterweekend zijn alle kaarters welkom in de sporthal van De Haan voor het Belgisch Kampioenschap Manillen. “De International World Whist Associaton, die dit tornooi organiseert, kiest elk jaar een andere gaststad, en dat is dit jaar dus onze gemeente”, zegt schepen voor sport, Hilde Dhont. “Het kampioenschap is toegankelijk voor iedereen, zowel beginners als toppers, recreanten, verenigingen, en jeugd. De enige voorwaarde is dat je het spel ‘Manillen’ kan spelen! En dat is blijkbaar een populair spel, want meer dan 230 mensen schreven zich reeds in.”

Het toernooi heeft plaats op zaterdag 18 mei 2024 in het sport- en recreatiecentrum Haneveld en start om 10u ’s ochtends, het einde is voorzien rond 18u. De spelers worden via een computersysteem aan elkaar gekoppeld in groepjes van vier. Er zijn vier rondes van telkens anderhalf uur. Wie in die ronden de meeste punten heeft vergaard, mag zich Belgisch kampioen noemen.

Het belooft alvast een dag vol speelplezier te worden, met lekkers, een goodiebag en een sfeervolle afsluiter voor elke deelnemer. Wil je nog meedoen? Inschrijven kan nog tot 12 mei 2024.

Alle info vind je op www.sport.dehaan.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.