Home > Henri (24) alias Hercules uit Kortrijk finalist MNM Start To DJ 2024

Henri (24) alias Hercules uit Kortrijk finalist MNM Start To DJ 2024

Geschreven op 13 mei 2024 om 11:21 door Mario De Wilde

Deze ochtend maakte MNM-dj Laura Govaerts bekend wie de 6 finalisten zijn. Zij nemen het komende week op in heuse dj-battles. Een vakkundige jury kiest de 3 finalisten die doorgaan naar volgende week. Daarna is het aan de luisteraar: die beslist wie de winnaar wordt van MNM Start To DJ 2024 op vrijdag 24 mei.

Ontdek hier de 6 finalisten:

Hide N Seek

Jasper is 23 jaar en afkomstig uit Dendermonde. Als een echte Dendermondenaar mocht hij al draaien tijdens Het Ros Beiaard. Zijn grote voorbeeld is Martin Garrix. Als Jasper niet aan het draaien is, dan organiseert hij zijn eigen events.

Breaze

Brecht is 24 jaar en komt uit Boutersem. Het is zijn droom om grote festivals zoals Tomorrowland en Pukkelpop te draaien. Hij kijkt op naar dj’s zoals Snapback en Michael Amani. Brecht heeft diabetes, maar dat houdt hem niet tegen om de pannen van het dak te draaien.

Guilini

Helene (25, Oud-Heverlee) is nog maar een jaar bezig als dj, maar weet al goed haar mannetje te staan. Haar droom is om in Zuid-Afrika een set te draaien en nog veel bij te leren van andere dj’s.

Hercules

Henri is 24 en komt uit Kortrijk. Henri kreeg de dj-microben te pakken tijdens de coronaperiode. Ondertussen mocht hij al op heel wat grote studentenfeestjes spelen. Zijn droom? Een nummer maken samen met Pommelien Thijs of Clouseau!

DJ C

Cedan (22, Meise) is nog maar sinds september bezig als dj, maar is nu al een van de finalisten van MNM Start To DJ 2024. Naast dj is Cedan ook producer. Zijn droom is draaien op Tomorrowland of in de Boiler Room van Pukkelpop.

Mars

Lars is met zijn 16 jaar de jongste finalist van MNM Start To DJ 2024. Hij zou graag eens op het podium van het Sportpaleis staan. Lars woont in Lennik. Hij is ook muzikaal aangelegd, want hij speelt de drum en het orgel.

MNM Start To DJ 2024, vanaf nu op MNM en VRT MAX en de socials van MNM.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.