Home > Heeft Zeebrugge straks met Claire Lansenebre (23) een Miss West-Vlaanderen in huis?

Heeft Zeebrugge straks met Claire Lansenebre (23) een Miss West-Vlaanderen in huis?

Geschreven op 6 september 2022 om 09:57 door Mario De Wilde

De 23-jarige Claire Lansenebre uit Zeebrugge is kandidate voor Miss West-Vlaanderen. Ze is als kok een artiest in de wereld van de culinaire kunsten. En het is haar mensen want ze steekt haar ambities niet onder stoelen of banken. Samen met Mandel Nieuws had ze ook een babbel met Het Nieuws van West-Vlaanderen. Duimen voor Claire kan alvast van nu al…

Waarom heb je eigenlijk ingeschreven voor de verkiezing van Miss West-Vlaanderen?

“Ik sluit me aan bij Miss Belgium omdat het voor mij een perfecte platform is om te laten zien waartoe ik in staat ben als een persoon. En ik geloof dat het tijd is dat mensen beseffen dat de verkiezing meer is, of zou moeten zijn dan ze denken. Miss Belgium gaat niet alleen om wie de mooiste vrouw is van het land, maar ook om het kiezen van wie de beste woordvoerder/vertegenwoordiger van de organisatie. Het gaat ook om het kiezen van iemand met een oprecht hart om mensen in nood te helpen. Ik spreek nu over het project van de organisatie in Cambodja waar ze een school voor kinderen hebben opgebouwd om hen een eerlijke kans te geven in het leven, en daar sta ik echt op. Ik weet dat mijn hart in de juiste plaats zit in mijn deelname aan Miss Belgium omdat ik het niet alleen doe voor mezelf, maar ook om mijn stem luider en krachtiger te maken om meer mensen in n ood te kunnen helpen.”

Wat zijn je eerste bevindingen?

“Ik vond altijd dat het een eerlijke wedstrijd is voor de mensen die weten waarom ze het doen. Win or lose. Want op een podium staan als een MISS betekent ook dat je gelooft dat je in staat ben om de wereld te laten zien wat je kunt of wie je bent, ondanks wat andere mensen over jou zeggen.”

Ambitie?

“Ik heb zoveel ambities in het leven, wat ook niet verkeerd is. Het houdt me gemotiveerd om altijd mijn beste beentje voor te zetten om een nieuwe onderneming aan te pakken. Nu op dit moment is mijn ambitie om te veranderen wat andere mensen denken over Miss Belgie. Omdat ik geloof dat als je een oprecht hart hebt om iets bij te dragen aan de wereld door je stem en titel voor goed te gebruiken, dan zie ik geen enkel probleem in jezelf aan de wereld te laten zien, trots op wie je bent, of wie je bent geworden als een persoon.”

Andere verkiezingen?

“Als ik de kans krijg, hopelijk voor Miss Universe of Miss Word, zo kan ik ook meer mensen bereiken.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.