Home > Gunther Ghysels (Get Driven, Avelgem) West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019

Gunther Ghysels (Get Driven, Avelgem) West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019

Geschreven op 4 april 2019 om 22:32 door Mario De Wilde

Gisterenavond werd in Brugge Gunther Ghysels (Get Driven, Avelgem) verkozen tot West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2019. Daarmee stoot deze West-Vlaamse finalist door naar de finale in juni van de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar in Zwevegem. De organisatie is er alvast van overtuigd dat Gunther Ghysels een kans maakt om ook daar de prijs in de wacht te slepen.,Vier finalisten streden om de felbegeerde award, een initiatief van 14 West-Vlaamse JCI-afdelingen. Gunther Ghysels (Get Driven) haalde het, na besluit van de jury, van Valérie Lemahieu (Jusré), Pieter Lefevre (GBL Studio) en Niels Syx (Syx Graphics).

Wat écht telt
Bij Get Driven kan je op een gewenst tijdstip een goed gescreende student-chauffeur inhuren die je zonder zorgen van A naar B brengt. Zo kun jij focussen op wat écht telt. Get Driven is als pionier uitgegroeid tot marktleider in het segment en telt wel 320 chauffeurs in België. Get Driven is ook beschikbaar als handige app, te downloaden op www.getdriven.app. Ook het publiek kreeg een stem. Voor de tweede keer werd een publieksprijs toegekend en die ging naar Valérie Lemahieu (Jusré). Jusré is letterlijk begonnen in de keuken van Valérie en maakt fruitsappen honderd procent gebaseerd op vers fruit en verse groenten. Door het innovatief productieproces zitten in de sapjes veel vitamines, mineralen en enzymen. Meer op www.jusre.be.
De commissie, die wordt voorgezeten door JCI-West-Vlaanderen, onder de leiding van Benedicte Leroy, organiseert het hele traject, van selectie van ondernemers tot award. “De West-Vlaamse Jonge Ondernemer is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk. Bovendien gaat het niet enkel om een eenmalig event, maar om een traject, waarin het jci-team, de kandidaten, de jury en de partners elkaar versterken, en net daarom zet ik hier met plezier mijn schouders onder.”

300 aanwezigen

In december waagden 14 jonge West-Vlamingen zich ertoe om zich kandidaat te stellen. Na een eerste juryronde door de voormalige finalisten in samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk, werden uiteindelijk 4 finalisten weerhouden. Zij kregen de mogelijkheid zichzelf en hun bedrijf te pitchen voor een jury van West-Vlaamse managers uit allerlei sectoren onder alziend oog van Rik Jakob (CEO Ardo). Zij kozen de uiteindelijke finalist. Met meer dan 300 aanwezigen kon de organisatie trouwens enkel maar tevreden zijn met deze Brugse editie.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.