Home > Grote ravage en zwaargewonde nadat voertuig tegen gevel en geparkeerd voertuig botst in Boezinge

Grote ravage en zwaargewonde nadat voertuig tegen gevel en geparkeerd voertuig botst in Boezinge

Geschreven op 23 maart 2023 om 15:13 door Mario De Wilde

In de Ieperse deelgemeente Boezinge gebeurde deze ochtend een zware botsing op het kruispunt Boezingestraat – Reningestraat. Een vrouw (57) uit Poperinge wou met haar Audi vanuit de Reningestraat het kruispunt met de Boezingestraat oversteken en had een aankomene wagen, Mercedes-Benz Vito, niet of te laat opgemerkt. De Audi werd aan de rechervoorkant geraakt door de Mercedes-Benz Vito waardoor de Audi tegen de gevel van de woning en een geparkeerde Volvo tot stilstand kwam.

De bestuurster van de Audi liep ernstige verwondingen op en werd uit voorzorg door Brandweer Westhoek met een wervelplank uit de wagen bevrijd. In dezelfde wagen zat ook een kind, maar daar is nog geen informatie over. De politie heeft voorlopig weet van één gewonde, een vrouw van 57 jaar uit Poperinge. “De persoon is zwaargewond, maar stabiel”, aldus Glenn Verdru, communicatieconsulent van politiezone Arro Ieper.
De betrokken voertuigen moesten getakeld worden. “De brandweer ving de gelekte olie op met absorberende korrels en ruimde alles op met een product dat olie oplost”, zegt Kristof Louagie, communicatieambtenaar van Brandweer Westhoek. Tijdens de takel- en opruimwerken kon het verkeer op de Boezingestraat beurtelings passeren over een van de twee rijstroken

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.