Home > Groothandel Claessens uit Brugge mee opgenomen in eerste Europese livestream store Njomly.com

Groothandel Claessens uit Brugge mee opgenomen in eerste Europese livestream store Njomly.com

Geschreven op 15 januari 2019 om 07:59 door Mario De Wilde

Gisteren ging Njomly.com live: de nieuwe webshop voor alle hobbykoks, foodies en liefhebbers van het goede leven. Je vindt er de beste culinaire topproducten, aangeleverd door de meest gerenommeerde vaklui van België. Dry aged beef van The Butcher’s Store, de beroemde kazen van Van Tricht, Royal Belgian Caviar, exclusieve topwijnen van Vinifera en andere topproducten zijn slechts enkele clicks van je verwijderd. Waar je vroeger het hele land moest doorkruisen om de beste grondstoffen aan te kopen, wordt nu alles verzameld op één website. In een handomdraai bestel je delicatessen, die de volgende dag (gekoeld) bij jou thuis worden geleverd, altijd vers en de beste kwaliteit.
Eerste livestream store van Europa
Op Njomly.com vind je de beste producten van echte ambachtslui. Er wordt veel informatie voorzien, vaak ook met video, om je stap voor stap in je keuze te begeleiden. Het persoonlijk contact met de ambachtsmannen blijft heel belangrijk. Daarom heeft Njomly ook nog een andere grote primeur: het wordt de eerste livestream store van Europa.
Via webcamera’s kan je rechtstreeks binnenkijken bij de ambachtslui en ook live advies vragen. Net zoals in een echte winkel, kan je een nummertje trekken en dan jouw vragen stellen via de chatfunctie. De online winkelbeleving wordt hierdoor naar een hoger niveau getild, dit is uniek in Europa!
Alle ambachtslui op één adres
Ondertussen zijn er al 11 culinaire vakmensen die hun exclusieve topproducten via Njomly.com aanbieden:

The Butcher’s Store – De Laet & Van Haver: Rock’n roll slagerij met wereldfaam
Kaasaffineurs Van Tricht: Tot in de perfectie gerijpte kazen
De Jager nv: Groothandel in vis, schaal- en schelpdieren
Jitsk: Unieke chocoladecreaties in de meest pure vorm
Royal Belgian Caviar: Kaviaar van eigen bodem
Vinifera Fine Wines: Wijnhandel met de focus op de beste prijs-kwaliteitsverhouding
NIVO-finess: ganzenlever en truffels van topkwaliteit
The Nectar: exclusieve spirits en destillaten
Groothandel Claessens: dé referentie voor het meest uitgebreide aanbod groenten en fruit
Janis Farm: Biologische natuurproducten uit de Baltische staten
BergHOFF Mastercooks: Hoogwaardige keuken- en tafelartikels, geselecteerd door de Mastercooks of Belgium
Bestel online, volgende dag geleverd
Eens je je bestelling geplaatst hebt, gaat het heel snel. Er is geen stock, de producten komen rechtstreeks van bij de ambachtslui, dus ze zijn kraakvers. De producten worden de dag nadat je besteld hebt gekoeld bij jou thuis geleverd. Je krijgt ook een SMS met het exacte uur van levering.
Wie zit er achter Njomly.com?
Pascal Anteunis (47) en Dries Vanstraelen (39) zijn twee ondernemers die een passie voor voeding delen. Via een gezamelijke kennis raakten ze met elkaar in contact en ze volgden samen een cursus start-up begeleiding via IMEC. Dat ze samen iets met voeding zouden doen, stond in de sterren geschreven. Maar waar haalt een sterrenchef zijn topproducten nu eigenlijk? Het idee voor Njomly werd geboren…

Pascal: “Het viel me op dat hobbykoks liever vrienden thuis uitnodigen, dan dat ze samen op restaurant gaan. Net als topchefs gaan die hobbykoks op zoek naar de beste producten, maar die zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Een sterrenchef kan vaak direct bij de groothandel bestellen. Die service, de topkwaliteit en versheid, willen wij nu ook naar de eindgebruiker brengen. Met Njomly willen we het landschap van verse producten veranderen.
Net zoals sterrenchefs gaan hobbykoks op zoek naar de beste producten, maar die zijn moeilijk te vinden, of zelfs niet beschikbaar voor de gewone consument. Daar willen we met Njomly.com verandering in brengen.”

Dries: “Mensen zijn meer en meer op zoek naar het verhaal achter een product. De herkomst, de duurzaamheid en de eigen terroir. De ambachtslui waar wij mee samen werken, hebben elk hun eigen, uniek verhaal. Wij noemen ze ‘Onze Helden’. Door de specialisten samen te brengen, kunnen we ook nog eens zorgen voor een uitzonderlijke kruisbestuiving. Als je bijvoorbeeld een geweldig stuk vlees van bij The Butcher’s Store aankoopt via Njomly, kunnen we ervoor zorgen dat je ook de juiste wijn daarbij aangeraden krijgt.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.